עבור לתוכן

סיומת TS למדיה בHIGH DEFINITION - צריך קודאק ....מישהו ?

Featured Replies

פורסם

בכותרת .....

פורסם

תנסה להריץ עם VLC.

פורסם
  • מחבר

יש תקיעות כל 2 שניות ..........וככל הנראה שזה בעית קודאק

אני ינסה שוב לאחר ריסטרט לראות אם יש עומס על המחשב

פורסם

שתדע לך שה TS פורמט בשביל HDTV צריך מחשב ממש ממש ממש חזק, ככה שיכול להיות שהמחשב שלך לא מספיק חזק.. בכל מקרה, אתה גם יכול לנסות לנגן עם POWERDVD יתכן והוא יריץ את זה בלי תקיעות..

פורסם
  • מחבר

שתדע לך שה TS פורמט בשביל HDTV צריך מחשב ממש ממש ממש חזק, ככה שיכול להיות שהמחשב שלך לא מספיק חזק.. בכל מקרה, אתה גם יכול לנסות לנגן עם POWERDVD יתכן והוא יריץ את זה בלי תקיעות..

יש מצב שאתה צודק ....המחשב שלי גם ככה עמוס

מצד שני קבצים בעלי אותו איכות אבל עם סיומות של WMV ו TP מתנגנים ללא בעיה באותה רזולוציה

אני אנסה לראות אולי באמת הפאוור יצליח במשימה ........

את האמת מאוד מקווה שמישהו כבר יוציא נגן אחד ויחיד שינגן ויתמוך בכל הפורמטים כי לומר את האמת נמאס כבר כל כך הרבה קודאקים ונגנים שמותקנים

כתגובה לבננה צהובה : התקנתי אותה והיא לא מכירה בכלל בקבצים הללו .

תודה לכל העוזרים .

פורסם

די צפוי ש GSPOT לא ידע מה לעשות עם TS זה פורמט שממש לא בשימוש נרחב ויש לו שימושים מאוד ספציפים (TVRIP באיכות HDTV אמיתית בעיקר), הוא פורמט שדורש הרבה מהמחשב. אם אני זוכר נכון, קראתי במקומות של VLC PLAYER לפעמים יש בעיות עם זה, כמו שציינת, תקיעות, ושהתקנת POWER DVD אמורה לפתור את זה. בכל מקרה, ה TS הוא סוג פורמט של MPEG2 STREAMING, ושוב, יש את VLC PLAYER, התוכנה שיכולה לקרוא כמעט את כל הסרטים בלי CODEC חיצוניים בכלל...

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת שיש חיה כזאת בכלל .... עכשיו מעניין אותי בנוסף לכל זה אם ישנה דרך מסויימת להפוך את הקבצים האלו לדיווקס , מה שבטוח יביא שיפור באיכות

שאנו מורגלים וחושבים שהיא טובה יחסית....

פורסם

אין לי מושג מה אמרת במשפט האחרון שלך, אבל בכל מקרה, יש פה תוכנה שיכול להמיר TS ל MPEG2 רגיל, ואולי גם ל DIVX ישירות

http://www.midwinter.com/~bcooley/

בכל מקרה, אחרי שאתה הופך ל MPEG2 רגיל, אתה יכול להשתמש בכל התוכניות הרגילות שעושות את זה..

פורסם

TS זה STREAM של MPEG2 לכן לא בטוח שהמרה שלו ל-MPEG2 תפתור את הבעיה כי בסופו של דבר זה אותו הדבר, אבל שווה בדיקה.

תתקין:

Moonlight Mpeg-2 Decoder Pack 2.1

hdtvpump-1.0.5

יכול להיות שגם מקודדי MPEG2 אחרים יעבדו

מבחינת נגנים:

VLC

MEDIA PLAYER CLASSIC

POWERDVD

THEATERTEK

ZOOMPLAYER

בהצלחה

גיא

פורסם

למה אותו דבר ? יש לך את הפורמט הרגיל של MPEG2 שנמצא למשל ב DVD ובפורמטי MPG או MP2 במחשב, ויש לך את הפורמט של ה STREAMING של MPEG2 שנמצא בשידורי HDTV ובפורמט TS במחשב.. הם לא זהיים, מכיוון שהקידוד שלהם שונה... מרבית התוכנות יודעות לעבוד על MPEG2 רגיל, לא STREAMING ולכן ההמרה תעזור..

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג מה אמרת במשפט האחרון שלך, אבל בכל מקרה, יש פה תוכנה שיכול להמיר TS ל MPEG2 רגיל, ואולי גם ל DIVX ישירות

http://www.midwinter.com/~bcooley/

בכל מקרה, אחרי שאתה הופך ל MPEG2 רגיל, אתה יכול להשתמש בכל התוכניות הרגילות שעושות את זה..

תראה אני מבצע את ההמרה והתקנתי את הקודאקים הדרושים אבל הסאונד לא נשאר מסונכרן ...

וגם ישנו בקובץ ה-TS כשאני מנגן אותו בVLC מין קיוקווים כאלו , אולי מישהו יודע ממה נובע , הרזולוציה של המסך שלי היא 1280 על 1024

תראו כל מטרת ההמרה באה בשביל להחליק את התמונה ללא ריצודים וללא הפרעות בין הקול לתמונה

למשל קחו לדוגמא את הטריילרים של באטמן - ההתחלה הוא בקובץ WMV ורואים בו מושלם כמו כל קובץ מדיה אחר ....מה שאני רואה אולי הרזולוציה המקורית של

הקובץ באה כשהיא יותר גדולה מזאת של המחשב שלי ואז מקבלים את הקוקווים הללו

פורסם

איזה מחשב יש לך ?

פורסם
  • מחבר

איזה מחשב יש לך ?

ראה למטה (חתימה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים