עבור לתוכן

רשמים ראשונים מSandisk sansa

Featured Replies

פורסם

היום קיבלתי את המכשיר שלי , אז כמה רשמים ראשונים :

איכות הקול:

נשמע טוב למדי , אין לי שום דבר להשוות אליו חוץ מהsoundblaster live שלי וזה מאוד קשה להשוות כי לsoundblaster יש יציאות הרבה יותר חזקות אבל בכלליות אני חושב שהבאס שלו טיפה יותר חזק ... אני גם לצערי חייב להשוות על רמקולים Ispire 5200 שהם גם לא שיא הדיוק שקיים , עכ"פ אם יזדמן לי איזה איפוד אני אוכל להשוות , אבל בכלליות האיכות סבבה.

ממשק :

הממשק הגיוני ופשוט מאוד , יש תפריט ראשי אחד שממנו יורדים לתוך תפריטים אחרים בצורה מאוד הגיונית , מה שמאוד מעצבן זה הגלגל ווליום שיש לו התנגדות מאוד גבוהה ויש להפעיל לחץ רב כדי לסובב אותו, יתכן שזה רק בנגן שלי או שזה יהיה יותר קל עם הזמן אבל זה בהחלט מפריע בשינוי הווליום.

מסך:

המסך ברור וחד , מכיל 3 שורות של טקסט (אלבום , שיר ,אמן) מתחתיהם פס התקדמות של השיר וסמן של הבטריה ומספר השיר בנגן. להפתעתי גיליתי שהמכשיר תומך בעברית , אמנם הפוכה אבל זה חצי דרך , ואפשר להפוך אוטומטי את השמות של השירים עם תוכנות צד שלישי.

עוד נקודות :

יש SRS WOW שזה לדעתי רק הורס את המוזיקה בחלק מהמקרים(הבאסים חזקים מדי ולא שומעים את הזמר) במקרים אחרים זה עוזר אבל אני נגד שינויים בקול המקורי.

תומך בWMA וזה עוזר להכניס יותר שירים לנגן.

עוד תלונה שיתכן שתפתר בFirmware ( כרגע הנגן עדיין חדש יחסית והוא בגרסא 1.00 , אמור לצאת עדכון מתישהוא) זה שהניגון נעשה רק לפי id3tag או לפי שם השיר - בניגוד לצורה ההרבה יותר הגיונית שיש ברוב הנגנים כיום שבה השירים מתנגנים לפי סדר תקיות שזה הרבה יותר הגיוני , עוד תלונה זה שכשמנגנים אלבום שלם אם אין לכם סימונים של 01 02 לפני כל טרק אז הנגן ינגן את השירים לפי סדר אלף בית, זה די משגע כשיש לי דיסקים שלמים מקוריים שהעתקתי למחשב והסדר שלהם נהרס.

למכשיר יש רדיו FM עם קליטה טובה למדי , ואפשרות לקבוע 20 תחנות , אבל אין הקלטה בו הקלטה בניגוד לדגם הקודם של סנדיסק.

בכלליות זה נגן מאוד חביב אבל עם 2 מגרעות (גלגלת וסדר שירים) אני אולי אעשה עליו ביקורת יותר רצינית בעתיד.

עוד נקודה לציון זה שהנגן חסר כל תחרות נכון להיום - אין שום נגן של חצי ג'יגה לא ג'נרי מתחת ל500 שקל חוץ ממנו , הכי קרוב שתגיעו זה איפוד שאפל שעולה 600שקל בארץ ואני בספק אם יצא לי להתקל אי פעם בנגן עם עקרון גרוע יותר מהשאפל(לפחות מאז התקופה שמסכי LCD הפכו לסטנדרט , אפילו בנגן החינמי של LG ש"ח.י."חילקו לי במסגרת כנס שבאתי אליו בתור עיתונאי מפיסיספוט יש מסך כזה).

פורסם

כל נגן (אפילו סיני) אוכל את השאפל כי אין לו מסך וזה דבר מאוד מטומטמם לעשות נגן בלי מסך

פורסם
  • מחבר

עדכון - הנגן תומך בעברית רק עבור WMA ,

MP3 מציג ג'יבריש

אמנם אני מעדיף את WMA כי הוא יותר חסכוני במקום ביחס לאיכות , אבל הכלים להפיכת id3 שיש כיום פועלים רק בmp3 ולא מסוגלים להפוך מידע של WMA , ככה שההפיכה נעשתה ידנית, די מייגע.

כרגע יש לי במכשיר 184 שירי WMA , סה"כ 363 מגה של מוזיקה , זה כל מה שהיה לי על המחשב.

פורסם

אני משתמש לעיתים בSANDISK DIGITAL AUDIO ואני מרוצה

ודבר אחד שכמעט שכחתי

תתחדש

פורסם
  • מחבר

אני משתמש לעיתים בSANDISK DIGITAL AUDIO ואני מרוצה

ודבר אחד שכמעט שכחתי

תתחדש

תודה ... היה אצלי אחד כזה בתחילת השבוע שעבר (שמישהוא שכח), גם נגן נחמד.

הדגם הישן תומך WMA?

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כתבתי תוכנה שהופכת את ה-tags של קבצי WMA/MP3. התוכנה נמצאת להורדה ב- http://mtaginfo.bravehost.com

נגן sansa תומך בעברית לקבצי WMA אבל מראה אותם הפוך. ניתן להשתמש בתוכנה שלי להפיכת השם במחשב כך שיראה נכון בנגן.

mtaginfo@gmail.com

;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים