עבור לתוכן

מחפש מסך 20"-26" 16:9 תומך HDTV

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מסך שכזה לחדר השינה וחשוב לי  קודם כל פורמט מסך רחב, וכמו כן אני מעדיף שיתמוך בHDTV. מישהו יכול לעזור?

תודה

פורסם

והקשר לפורום 'אודיו וקולנוע ביתי' מקרי לחלוטין נכון?

פורסם
  • מחבר

לדעתי זה קשור לקולנוע ביתי, ותחסוך ממני את התגובות המתנשאות שלך...

פורסם

מה לגביי תקציב,חמוד? ::)

פורסם
  • מחבר

צודק...6500 גג, עדיפות לפחות מזה. ויחס טוב של תמורה/מחיר.

פורסם

ראיתי במחסני חשמל טושיבה CRT, גודל 29 (אם זה לא מפריע לך) מסך רחב 100hz תומכת HDTV (לפחות על פי מה שרשום...) רצו עליה 3200 שקל.

פורסם

ראיתי במחסני חשמל טושיבה CRT, גודל 29 (אם זה לא מפריע לך) מסך רחב 100hz תומכת HDTV (לפחות על פי מה שרשום...) רצו עליה 3200 שקל.

תומכת או מוכנה?

יש HDready שזה תמיכה מלאה, ויש HDcompliant שזה אומר שהיא מסוגלת להמיר שידורי HD לתמונה רגילה

פורסם

אין לי מושג, אבל באמת ראו בה מעולה 8)

פורסם

רק שתדעו שאם אתם קונים במחסני חשמל, אתם לא מקבלים את האחריות של ניופאן(המפיצה\יבואנית רשמית של טושיבה). דרך ניופאן אתה מקבל 5 שנות אחריות על LCD, תבדוק כמה שאתה מקבל שם.

פורסם

אם החלטת שאתה הולך לקנות טלויזית lcd בחיים אל תלך על החברות המעפנות האלה כמו אפיקס או החרא הזה ב500 שקל

הנה כתבה שפירסמו בתום והסבירו על הכול אם אתה רציני בקשר לקנייה זה יסביר לך הרבה דברים חשובים בקשר לטלויזיות lcd (הרבה דברים) הוא גם עורך שם השוואה. המסך -Samsung LW26A33W שבארהב הוא עולה בסביבות ה-1100 זכה בeditor chioce

אבל עוד פעם אני אומר לך אל תלך על חרא, עדיף לקנות מסך CRT אם אתה לא מוכן להשקיע במסך טוב

הוא גם מסביר שם HDTV וכו

מעניין

הנה ההשוואה:http://graphics.tomshardware.com/display/20050329/index.html

פורסם

http://zap.co.il/model.asp?model_id=39847

BENQ יא חברה לא רעה בכלל לLCD.

ראיתי את ה3250 שלה, שהוא 12מילי שניות ו1:800 קונטראסט, והוא מסך מרשים ואיכותי... אני משער שהטלויזיה הזאת, למרות שהמחיר שלה די ברצפה, תתן לך תמורה זהה...

אני רק רוצה להוסיף שהאפקס שהציעו לך הוא 25 מילי שניות. הוא לא מתאים לעבודה בוורד שלא לדבר על טלויזיה לחדר שינה.

פורסם

Dell 2405FPW, מסך מחשב 24", עם כניסות DVI, Component, VGA, תמיכה בPIP, זמן תגובה 12ms - באיזור 1100 דולר מ ת.י.ם מחשבים בפתח תקווה. עובד ב1680x1050.

האח הקטן, 2005FPW (שהוא 20 אינץ'), שברשותי, 750 דולר - features דומים, איכות תמונה מעט פחות טובה (לא שהוא רע, הוא עדיין כנראה טוב יותר מ99.9% ממה שנמכר בארץ, פשוט ה24 אמור להיות טוב עוד יותר). עובד ב1920x1200, מה שנותן לך תמיכה בHDTV 1080p, שכנראה לא תקבל באף מסך אחר במחיר דומה (וגם לא בטלוויזיה ההיא של BENQ).

בהצלחה.

פורסם

מה שמצחיק זה שמסכי DELL מיוצרים ע"י BENQ. תבדוק את זה.

דבר נוסף, אתה מדבר על צגים בלבד, ללא טיונר. והבחור מחפש טלויזיה קומפלט.

עוד משהו - שני המסכים שהזכרת הם לא 16:9.

פורסם

לא משנה מה אתה מחליט תבדוק שאתה רואה את הטלויזיה מציגה שידורים לפני שאתה קונה ותדע שרוב הטלויזיות (לפחות בארץ) בקושי יוכלו להציג לך תמונה טובה בכול הקשור למשחקי טלויזיה (כגון פלייסטישן וכו) בנוסף תבקש לראות את המסך מציג סרטי DVD

אם תקרא במאמר של תום תראה שDVD כיום שולח 650 קווים (בערך לא יודע מה המספר המדויק) והטלויזיה קולטת משהו כמו 738 אז היא צריכה "לנחש" מה יש במאה ומשהו קווים שנותרו ואם זו טלויזיה ששווה לתחת אז התמונה שתראה תהיה שווה לתחת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים