פורסם 2005 ביולי 3120 שנים בקרוב אני קונה מחשב חדש עם 710T אני רוצה לבדוק בחנות שבמסך אין פיקסלים שרופים, אך איך עושים זאת איני יודע לכן אני שואל פה.. חיפשתי ואם אני לא טועה דיברו על זה אבל אני לא מוצא את זה =\ יש תוכנות כלשהן לבדיקה? אני לא רוצה להדפק אחר כך עם מסך עם פיקסלים שרופים
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים אתה הולך לציייר וצובע דף שלם נגיד בצבע אדום ואתה שומר את זה על רבולנציה גבוהה ובודק על המסך עים יש פיקסלים שרופים ככה אתה עושה בכל הצבעים הקיימים ועים מצאת אז מצאת עים לא מצאת אז גדול בהצלחה אחי :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים מחבר מה זאת אומרת בודק על המסך? שם אותו כתמונות רקע או מה? ואני לא יודע איך נראה פייקסל שרוף.. שחור?
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים פיסקל שרוף זה נקודה שחורה קטנה שתקועה על מקום מסוים במסך.אם אתה רוצה לבדוק בקלות שים רקע לבן על המסך וכך יהיה הכי קל לזהות.
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים מחבר ולא צריך לעשות את הדרך הארוכה מאוד הזו של המיליון צבעים =\זה יכול להתיש.. מספיק לעשות רק עם לבן?
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים המיליון צבעים האלה זה בדיקה של מריחות.שים רקע לבן ותחפש נקודה שחורה, אם מצאת אחת זכית בפיסקל שרוף
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים מחבר אתה יכול בערך להגיד את הגודל שהנקודה אמורה להיות.. ככה אני אדע כמה להתרכז..עובי של עט פיילוט ? (כאילו כשכותבים.. )כולה?פקק?עובי חיבור RCA?עובי לד?
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים לך לצייר תיבחר תעיפרון וסמן נקודה אחת בשחור .אני חושב שאפילו זה יותר גדול..תחשוב ..יש לך 1024 כאלה לגובה..ו1280 לרוחב..
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים צריך להוריד את התוכנה monitor test שהיא בודקת פיקסלים שרופיםאני זוכר פעם אחת הביאו אותו בפורום
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים מחבר איך היא עושה את זה?משאירים אותה על SCAN על 5 דקות ואז אם יש אז היא מודיעה שהיא מצאה X פיקסלים שרופים?
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים אף תוכנה לא אומרת לך אתה צריך ליראות בעצמך וזה לא חייב להיות שחור זה יכול להיות גם אדום וזה אמור להיות בגודל של....פיקסל :
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים מחבר בעע טוב תודה,אז לסיכום, למציאת פיקזלים שרופים יש לשים את הרקע כצבע לבן ופשוט לחפש נקודות שחורות? (למה לבן? כי שחור בולט יותר על גבי לבן)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.