עבור לתוכן

הצלחתי לדפוק את הכרטיס מסך החדש שלי בהתקנת קרור מים יש תקווה?

Featured Replies

פורסם

כעיקרון התקנתי bigwater  וaquarius waterblock והכרטיס מסך (xfx 6800 nu) כל הזמן עשה artifacts . המעבד היה במצב הרבה יותר טוב כל הזמן והוא לא עבר את ה50 מעלות שלפניכן היה בקלות עובר את ה70

התקנתי מחדש את waterblock על הכרטיס מסך 3 פעמים בפעם השלישית אחד הצינורות השתחרר מהכרטיס מסך ועשה שלולית נוזל קירור של thermatake ( הדבר הזה אמור לא להוליך  ?או שסתם אנשי מכירות אוהבים לשקר). כעיקרון אחרי זה הכרטיס מסך כל הזמן הראה טמפרטורה של 156 מעלות ובrivatuner 0 כנראה שהוא נדפק טוטאלית ניסיתי להחליף לקירור סטוק לא ממש עבד אולי בגלל שנגמר לי ה thermal greese .

מה שהכרטיס מסך עושה עכשיו זה מצייר קווים מאוזנים על כל המסך ואז נתקע. התקנתי את הכרטיס הישן שלי הוא עובד טוב. כדאי לי השקיע ב מאוורר בשבילו או thermal greese או פשוט לקבור אותו? די חבל על הכסף אבל לא נראה לי שהוא מתחת לאחריות אחרי כל הדברים שעשיתי לו.

יש למישהו רעיונות ? אולי משהו אחר נדפק כמו הלוח אם או הספק?

פורסם

דבר ראשון תן לו להתאושש (להתקרר) בחוץ קצת זמן ואז תלביש עליו את הקירור האורגינל שלו בצורה המקורית ותנסה לראות אם הוא עובד.

אם הוא לא עובד, תנסה את מזלך ולך לחנות ממנה קנית את הכרטיס ואם לא נותנים לך שם אחריות אז תוכל לקבור אותו

פורסם
  • מחבר

בנתיים שמתי את קירור הסטוק עם עזיקונים והוא עדיין לא יציב ומראה טמפרטורה 156 מעלות שאומר שמשהו באמת לא בסדר איתו ניסיתי להריץ aquamarks הוא נראה יותר טוב ממקודם אבל עדיין בעיתי. אני בנתיים מנסה לבדוק אותו במחשב אחר. חוץ מזה שמתי לב שגם הכרטיס קול על לוח האם וגם הPCI שלקחתי ממחשב ישן אולי לוח האם התפגר. אני בודק את הכרטיס במחשב אחר שמצבו גם לא משהו אבל אני לא מספיק לעשות את זה בגלל עבודה.

בכל מקרה יש לי שאלה Thermal greese זה דבר מוליך חשמל?? אולי הוא מקצר 1001 דברים.

פורסם

תלוי איזה משחה, יש כאלה שמוליכים ויש כאלה שלא, למשל "ARCTIC SILVER 5" כן מוליכה ולכן היא תגרום לקצרים אם לא שמים אותה כמו שצריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים