עבור לתוכן

הX800GT כרטיס שעוקף את ה6600GT ועוד במחיר של 150 דולר (שזה בערך 600 שקל)

Featured Replies

פורסם

עוד שנה הוא יהיה כבר ברמה של 6200 כיום..

אין מצב שנה.. אחרת אין להם מה לייצר כרטיס כזה..

הם לא ירצו לתת לNVIDIA לשלוט בשוק המיינסטרים שנה, הם יפסידו מלא כסף, זה לא הגיוני מה שאמרת :bash:

• תגובות 58
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אבל רגע,יש אומרים שזה לא כלכך שווה לקנות את הכרטיסים מסדרת ה X800 כי אין לזה פיקסל שיידר 3 ? לדעתי זה שטויות כי עד שיצאו משחקים שיתמכו בזה

ה6600GT והכרטיסים האחרים לא יהיו כל כך "טובים" מה אתם אומרים?

פורסם

אם כבר תחליף בעתיד ל6800GT, כבר עכשיו המחיר שלו בAGP הוא 1700.

אני לא ראיתי 6800GT ב1700 שקל אתה מתבלבל עם ה6800 הרגיל שגם הוא יותר מ1700...

פורסם

ליפני כמה זמן היה בנועה ב1800 שקל אבל הם העלו תמחיר..

אולי יש עוד כל מיני מיבצעים כאלה..

פורסם

יופיע בסוף אוגוסט\תחילת ספטמבר, 8 צינורות עיבוד בקלוקים של 392\700 בגרסת PCI-E x16.

מישו לא יודע לקרוא ?::)

פורסם

מישו לא יודע לקרוא ?::)

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד בזה שאתה מצטט את עצמך ?

פורסם

עוד שנה הוא יהיה בחנויות

את זה. וזה שאני גבר-גבר כמובן.

פורסם

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד בזה שאתה מצטט את עצמך ?

:kopfpatsch:

לפי דעתי צריך לחכות עד שתגיע כתבה נורמלית

כי הכתבה הזאת מאוד "מעורפלת" והנתונים שם מעט שונים.

אם הכרטיס הזה ישווק במחיר דומה או זול מה-6600GT אז ATI עשו עסקה טובה.

פורסם

כן זה יכול להיות אחלה של דבר, אם יביאו את זה בזמן ולא יחליטו לקחת על זה רווח גדול מידי (החמדנים בארץ)

ואז אולי NVIDIA תוריד את המחירים של סידרה 6XXX שלה כולל ה 6600GT

הבעיה שכשמורידים מחירים בארץ החנויות לא ששות להוריד גם, ופשוט ממשיכים למכור במחירים גבוהים :-\

פורסם

כן זה יכול להיות אחלה של דבר, אם יביאו את זה בזמן ולא יחליטו לקחת על זה רווח גדול מידי (החמדנים בארץ)

ואז אולי NVIDIA תוריד את המחירים של סידרה 6XXX שלה כולל ה 6600GT

הבעיה שכשמורידים מחירים בארץ החנויות לא ששות להוריד גם, ופשוט ממשיכים למכור במחירים גבוהים :-\

חנות איכותית לא תעשה דבר כזה הם לוקחים אחוז רווח מכל מוצר ולא מסתכלים על המחיר שלו.

פורסם

חנות איכותית לא תעשה דבר כזה הם לוקחים אחוז רווח מכל מוצר ולא מסתכלים על המחיר שלו.

ברוך הבא לישראל ::)

פורסם

חניות איכותיות יש רק בחו"ל :-\

חנות איכותית בארץ היא חנות שתחליף לך במקום את החומרה הפגומה שלך (באחריות) ולא תשאיר אותך מחכה שהיבואן יתקן את זה אחרי חודש, ויש כמה כאלה בארץ, ויש הרבה יותר כאלה שפשוט יחזיקו אותך באוויר (לא יודע אם מותר להזכיר פה שמות אבל אני בטוח שאתה מכיר את KGB עם קצת שינוי באותיות האחרונות) ובטח שמעת סיפורי זעווה עליהם...

אין מה לעשות שהמחיר זול - האחריות גם.

פורסם

באסה באמת נועה העלו את המחיר של הלידטק 6800GT AGP ל2010 שקל.

פורסם

LOLZ

עכשיו אחרי שהם שחטו את הכרטיס הכי משתלם של NVIDIA (לקח להם קצת זמן אבל הם עשו את זה) ,יש להם זמן פנוי לעבוד על הדרייברים המחורבנים שלהם.

WTF עם כל UPDATE של דרייבר אני מקבל יותר ויותר VPU RECOVERY!. חזרתי לגרסא 4.7 והכל שקט עכשיו :)

פורסם

ATI הם חבורת שקרנים , שמנסים לשגע את הציבור !

ATI הייתה אמורה למכור את ה-X700XT ב-200$ בחו"ל (שאמור היה להתחרות ב-6600GT במחיר)

בסוף הם מכרו את ה-X700 PRO ב-200$ , שהיה אמור להמכר ב-150$

הם הוציאו לשוק את הכרטיס X800XL שהיה אמור להמכר במחיר ב-300$ בחו"ל , שהיה אמור להיות במחיר של 6800NU

כמה כתבות היה עליו , כמה שבחים , הכרטיס הכי משתלם שיש (הוא היה אמור להתחרות ב-6800NU במחיר)

ואת ה-X800 במחיר של 6600GT .........................

הכל רעש ושקרים

אני מבין אותם , מה יש להם למכור חוץ מזה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים