עבור לתוכן

מבקש המלצה למשחק.

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין במשחק לחימה.עלילתי בעל גרפיקה יפה.

המשחק היחיד שאהבתי בחיי עד היום זה מאפיה ואולי הנוף הפסטרולי של FAR CRY גם הצליח להסב ל הנאה.

בתודה מראש.

פורסם

אני ממליץ לך על המשחק הכי יפה שאני שיחקתי בו והוא מקס פיין 2

אבל הוא לא שווה קנייה תלווה אותו ממישהו

פורסם

RIDDICK:ESCAPE FROM BUTCHER BAY

HALF LIFE 2

:xyxthumbs:

פורסם

מקס פיין 2 הוא הדבר השני הכי טוב אחרי מאפייה לדעתי.

הבעיה היא העלילה שאולי לא תהיה מובנת אם לא שיחקת בראשון :-\

(שגם הוא מעולה אבל הגרפיקה פחות מרשימה)

וגם HL2

גרפיקה+משחקיות

אבל אין עלילה

פורסם

CHASER, גרפיקה סבירה עם משחקיות אולד סקול ועלילה מעניינת

פורסם
  • מחבר

מקס פיין 2 נמחק מהמחשב שלי תוך שעתיים.

פורסם

אתה כנראה משחק במשחקים רק בשביל הגרפיקה או ששיחקת על הגדרות נמוכות כי מקס פיין 2 זה משחק ענק אחד היפים ששיחקתי.

יש לו את המנוע הפיזקלי של האלף לייף 2 (האבוק 2) וגרפיקה סבירה בהחלט עם עלילה מצויינת פשוט משחק גדול גם אני השתעממתי מאוד בהתחלה אבל אחרי זה נהנים מכל רגע תאמין לי :xyxthumbs:

אני ממליץ לך האלף לייף 2 המשחק הכי יפה ששיחקתי בו בחיים שלי...

יש גם דום 3 אם אתה חובב גרפיקה מושבע :P

יש גם משחק חדש שיצא שנקרא HELLFORCE משחק חרא(הסאונד הורס את כל המשחק) אבל גרפיקה מצויינת(אולי אפילו הכי טובה שיצאה בנתיים) ועלילה נחמדה מאוד!

יש גם את אנריל 2004 משחק ממש ממש כיף עם גרפיקה סבירה מאוד (שהכל הכי גבוהה ורזולוציה הכי גבוהה שהמסך שלך יכול) אבלז ה רק אם אתה אוהב משחקים סגנון קוויק 3 אין שם ממש עלילה אבל זה משחק מאוד מאוד מאוד כיף אפשר להעביר עליו 3 שעות רצוף בכיף ויש בתוכו מליון מודים כמו בומבינג ראן שזה כמו כדוגל-יד-סל עם אלימות, CAPTURE THE FLAG , DEATHMATCH, LAST MAN STANDING, INSTAGIB, ASSSULT, ONSLAUGHTER מומלצים במיוחד זה בומבינג ראן אינסהטגיב ואוןסלאוטר, באמת משחק מומלץ אם לא שיחקת עד עכשיו וכמובן שחכנו שיש לו מולטי ממש כיף :xyxthumbs:

האלף לייף 2 דת'מאץ' גם אחלה משחק אבל צריך האלף לייף 2 מקורי בשביל שחק בזה ברשת.

וגם המולטי של אזור 51 ממש כיף המשחק עצמו בסינגל פלייר לא שיחקתי.

אומרים שPARIAH זה משחק ממש טוב אבל לא ניסתי תשקול לנסות.

פורסם

אם יש לך באמת מחשב חזק, ותוכל להתעלם מכמה באגים,

אבל מצד שני להנות מאפשרויות בחירה אינסופיות והמון קווסטים, קח את Boiling Point: Road to Hell.

פורסם
  • מחבר

המחשב שלי הוא לא כל כך חזק.

אינטל 2.4 GFORCE 5200 וזכרון 256 MB .

הגפיקה אצלי משחקת תפקיד רק שיש עלילה יפה.

מאפיה היה המשחק הכי יפה ששיחקתי בו בחיים. את FAR CRY חיבבתי בגלל שסביבת המשחק מצאה חן בעיני וכמובן הגרפיקה רק מוסיפה לזה.

בלק אווק דאון אהבתי בזמנו מאותה סיבה. דום 3 נמחק אחרי שני מסכים בגלל שהוא פשוט היה בנאלי. היטמן 3 חוזר על אותם עקרונות של המשחקים הקודמים -משעמם -נמחק כבר על ההתחלה.

אם הבנתם את הסגנון שלי אשמח לקבל הצעה למשחק.

בכל אופן אני כנראה מוסיף היום 512 MB לזכרון כך שלא תהיה לי בעיה..

פורסם

איך בדיוק אתה משחק משחקים על הכרטיס הזה זה סיוט :-X

פורסם

בכל אופן אני כנראה מוסיף היום 512 MB לזכרון כך שלא תהיה לי בעיה..

חבריקו, אני לא מאמין שתוספת של 512 מגה כל כך תשפר את עניין הגרפיקה אצלך, כדאי לך ללכת יותר לכיוון של החלפת כרטיס מסך.

אההה כן, אם חשובה לך באמת העלילה ותוכל לוותר (כמעט לגמרי) על עניין הגרפיקה, אני ממליץ לך לנסות את Deus Ex. המשחק פשוט ישאיר אותך פעור פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים