עבור לתוכן

קניות באתרי אונליין

Featured Replies

פורסם

אני טס בשבוע הבא לארה"ב , ויש כמה דברים שאני רוצה לקנות שם , רציתי לשאול אם יש איזהשהיא דרך להזמין איזה חבילה נגיד מ-amazon לבית מלון, עכשיו יש לי קצת בעיה כי הטיול הוא מאורגן והחדר לא נרשם על השם שלנו אלא על שם הקבוצה וגם אנחנו לא נשארים הרבה זמן במקום אחד, מישהו פעם עשה את זה?

ועוד שאלה קטנה מישהו קנה כאן פלאפון בארה"ב כאילו פרי סים, ויכול להמליץ לי על מקום לקנות תודה.

פורסם

הממ, AMAZON גם מזמינים את הציוד מחנויות מחשבים, נראה לי יש לך יותר סיכוי לנסות ולבדוק מלאי בחנויות כמו COMPUSA או כאלו שיש להם סניף בכל חור ואז פשוט תוכל ללכת אליהם ולקנות במקום..

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה, אתה יודעים אולי איפה נמצא newegg, כאילו זה חנות אונליין אבל יש להם מחסנים או משהו לא?

פורסם

אני בטוח שבקצת שיטוט באתר שלהם תמצא את מבוקשך...

פורסם
  • מחבר

כן מצאתי אבל אין לי מושג איפה זה, לא תהיה בעיה לבוא ולקחת את זה אפילו בלי להזמין לא?

פורסם

ושוב, הכל רשום שם... קשה לך לחפש אז אתה מתעצל ושואל פה ?!?!? תאמין לי שכל שאלה שיש לך, יש תשובה ב FAQ !!!

ולא, הם לא עושים שירות אישית מול אנשים, רק דרך משלוח:

We do not have a store or will call facility. All orders are placed online and shipped via FedEx, or in the case of military bases, via APO U.S. Postal Service -- no exceptions. We do not service customers in person.

פורסם
  • מחבר

ושוב, הכל רשום שם... קשה לך לחפש אז אתה מתעצל ושואל פה ?!?!? תאמין לי שכל שאלה שיש לך, יש תשובה ב FAQ !!!

ולא, הם לא עושים שירות אישית מול אנשים, רק דרך משלוח:

אוקיי סליחה ותודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים