פורסם 2005 ביולי 3020 שנים מצאתי מברשות לפוטושופ CS. וזה דבר ממש מגניב אלה 2 עבודות ראשונות שלי איתם. שנייהם בגודל של דסקטופ 1152X אז מי שמעוניין שיתכבד. זאת אותה אחת בגרסה אחרת
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים אני לא מצליח ממש להבין איך עשית את זה.. תנסה להסביר קצת..מה הקטע של המברשות?
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים מחבר נחמד מאוד אבל זה גדול מידי למסך שליכל עוד הוא לא מסך רחב זה מתאים.הוינדוס יקטין לבד.אגב, מסטר אור -הציורים נעשו עם מברשות שהורדתי לתוכנה, כל הקווים והצורות האלה זה מברשות בצבעים שונים.
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים זה יפה אבל זה עם מברשות שמישהו אחר הכין בשבילך- עשו לך את רוב העבודה אתה רק סידרת את זה על הדף...
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים ^אתה ממש לא צודק ואני אגיד לך למה: האם צייר שצייר ציור והוא לא בנה את המכחולים שלו הופך אותו לצייר פחות טוב ? התשובה כמובן לא. היה לו חזון אומנותי והדרך להעביר את אותו החזון היא דרך הכלים -אם הכלים מתאימים לביצוע החזון אז למה שהוא לא ישתמש בהם ? ככה גם עם העבודה של Overload, הרי לא הכלים הם אלו שעשו את הציור אלא החזון האמנותי שהיה לו ובעזרת הכלים הוא הגשים אותו. נכון שזה נראה לא כ"כ מקורי (כי הרוב משתמשים באותן המברשות) אבל עדיין זה לא אמור להוריד מערך העבודה כי הכלים לא עשו בשבילו את העבודה.
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים מחבר תודה ^^^ אומנות זה לא הזמן ולא המאמץ. אם אתה רוצה Galz0r יש לי את המברשות אני יכל לשלוח לך את כל ה 300 + ותבדוק לבד. בכל זאת אני שמח שחשבת שזה יפה. אגב
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים התלאביב זה יפה..הראשונים זה פשוט פיגור כי פשוט בחרתה כמה מברשות שמתה אותם בקו ישר וצבעים טיפה שונים וזהו..כל אחד יכול לעשות את זה..הקטע הוא שתשמש עם המברשות האלה לעבודה כללית ולא שתעשה משהוא רק מהמברשות האלה..
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים מחבר זה היה ניסויים רק התחלתי להשתמש בהם בפעם הראשונה בזמן שעשיתי את העבודה הראשונה (זה אבסטרקט, לא-"סתם קווים" והשנייה היא ציור בדיוק כמו האחרונה רק פחות מורכב). עבודות עם המברשות ועם כילים אחרים אני יעשה בטח בעתיד, בינתיים אני משחק איתם ותודה לכולם על הביקורת הבונה והתגובות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.