פורסם 2005 ביולי 3020 שנים חם חם כמו בארץ ובלי מיזוגקבלו תמונה מהבית של היטלר שהפך להיות מסעדה[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים איכס, ומישהו אוכל שם?אגב, איך המחירים בגרמניה? יותר זולים? לדוגמא מכשיר אמ פי 3כי ההורים שלי נוסעים לאוסטריה אבל נוחתים קודם בגרמניה
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים מחבר המחירים במקרה הטוב זהים לישראל אבל בדרך כלל יקרים יותרהבירה זולה ומעולה
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים עם שכר ממוצע גבוה פי 2 מפה זה בטח לא מפריע להם. אגב יש עוד תמונות או שלקחת מצלמה עם כרטיס 100KB זיכרון ?
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים מחבר דווקא לקחתי מצלמה עם 512 מ"ב וצילמתי 450 תמונות הייתי יומים וחצי בשוויץ והשאר ביער השחור ועוד יום בברכסטגארדן שידוע בגלל קן הנשרים שזה הבית שמרטין בורמן נתן במתנה להיטלר הבית והדרך אליו מדהימים.מתחילים בנסיעה באוטובוס בדרך תלולה אחר כך נכנסים ברגל למנהרה קפואה שנראית בדיוק כמו במשחקי המחשב על הנאצים ומשם במעלית נחושת אורגינלית ישר לתוך הבית.בבית עצמו שהוא כנראה השריד היחיד של היטלר שלא נהרס אחרי המלחמה מסתובבים בין התיירים כל מיני טיפוסים מוזרים עם שפמים עוד תמונה שצילמתי מאחד המעקות של הבית[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים מחבר 2 מתקנים מפארק אירופהפוסידון מיוון ומיר מרוסיה[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים יאללה!!! התמונות מפארק אירופה - הייתי על המתקנים האלה! איזה נוסטלגיה, פאקינג שיט! יש שם טורים ארוכים רצח, על המתקן ען המים נדמה לי איזה 3-4 שעות (!!!)... והמתקן הרוסי - מיר , אחח איזה מותק של מתקן... 8) תעלה עוד תמונות!!!
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים וואו איזה כיף מזכיר לי את הפארק מים באיה נאפה, איזה תענוג :-*באיזה רכב מדובר, אופל?
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים מחבר אופל וקטרה 2.2 הזרקה ישירהנסעתי איתו 170 קמ"ש באוטובאנים של בוואריה יד אחת על ההגה מספיקה, האוטו יציב בצורה מדהימה, אין לו שום בעייה לנסוע 70 או 170 וכנראה גם יותר אבל הכבישים די עמוסים ככה שלא יצא לי לבדוק.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.