פורסם 2002 באוגוסט 223 שנים מחבר טוב יש לי בעיה אם אני קונה מחשב חדש מה אני עושה עם המחשב שיש לי עכשיו כי אין לי כבר מקום במחסן כי כבר יש לי שני מחשבים זרוקים שמהאיזה מחשב אתם ממליצים לי לקנות במקוםנ.בלהזכירכם אין לי מיגבלה כספית מפרט מלא בבקשה אבל מלאאאאא
פורסם 2002 באוגוסט 223 שנים I dont believe a word he's saying, he sounds full of crap to me......יש לי KREY 2 והוא כל הזמן נתקע, מה לעשות?השקעתי 2 מליון דולר וכבר נמאס לי ממנו.אין לי מקום במחסן כי יש שם עוד שלושה כאלה שגם נתקעו. אה כן, גם המכוניות שנגמר להן הדלק יושבות שם. אני לא מתדלק, אני מחליף רכב.מישהו קונה את הזיוני מוח שלו?
פורסם 2002 באוגוסט 223 שנים טוב יש לי בעיה אם אני קונה מחשב חדש מה אני עושה עם המחשב שיש לי עכשיו כי אין לי כבר מקום במחסן כי כבר יש לי שני מחשבים זרוקים שמהאיזה מחשב אתם ממליצים לי לקנות במקוםנ.בלהזכירכם אין לי מיגבלה כספית מפרט מלא בבקשה אבל מלאאאאאאני מציע שתבנה עוד בית, כך יהיה לך עוד מקום לאחסון.
פורסם 2002 באוגוסט 223 שנים אני לא מבין מה הבעייה כאןdr, אם יש לך מספיק כסף למחשב כל כך יקר אז אני בטוח שלא היה נורע אם תזרוק כמה שקלים על תיקון המחשב.קח את המחשב לחנות ממנה קנית אותו ושהם ישברו את הראש.
פורסם 2002 באוגוסט 223 שנים מחבר I dont believe a word he's saying, he sounds full of crap to me......יש לי KREY 2 והוא כל הזמן נתקע, מה לעשות?השקעתי 2 מליון דולר וכבר נמאס לי ממנו.אין לי מקום במחסן כי יש שם עוד שלושה כאלה שגם נתקעו. אה כן, גם המכוניות שנגמר להן הדלק יושבות שם. אני לא מתדלק, אני מחליף רכב.מישהו קונה את הזיוני מוח שלו?מה הבעיה אתה מקנא מה אני יגיד לך תקנא מה אני יעשה שיש לי מזל רע עם מחשבים
פורסם 2002 באוגוסט 223 שנים I dont believe a word he's saying, he sounds full of crap to me......יש לי KREY 2 והוא כל הזמן נתקע, מה לעשות?השקעתי 2 מליון דולר וכבר נמאס לי ממנו.אין לי מקום במחסן כי יש שם עוד שלושה כאלה שגם נתקעו. אה כן, גם המכוניות שנגמר להן הדלק יושבות שם. אני לא מתדלק, אני מחליף רכב.מישהו קונה את הזיוני מוח שלו?מה הבעיה אתה מקנא מה אני יגיד לך תקנא מה אני יעשה שיש לי מזל רע עם מחשביםמקנא? לא. מרחם? כן והרבה...מאיפה קנית את המחשב? בדרך כלל יש דבר קטן שנקרא אחריות. בן אדם כמוך שלא עושה רושם שמבין יותר מדי בטח קנה מחנות. לך לשם עם המחשב ביום ראשון שים להם אותו על השולחן ואל תצא משם עד שמסדרים לך אותו....ואם במקרה לא קנית מחנות אלא בחלקים מפה ומשם, לך לחבר שעזר לך ותחזור על התהליך.
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים טוב יש לי בעיה אם אני קונה מחשב חדש מה אני עושה עם המחשב שיש לי עכשיו כי אין לי כבר מקום במחסן כי כבר יש לי שני מחשבים זרוקים שמהאיזה מחשב אתם ממליצים לי לקנות במקוםנ.בלהזכירכם אין לי מיגבלה כספית מפרט מלא בבקשה אבל מלאאאאאתבדוק במחסן, אולי יש שם איזה טכנאי או סתם מישהו שכן מבין במחשבים.
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים אין לי מקום במחסן כי יש שם עוד שלושה כאלה שגם נתקעו. אה כן, גם המכוניות שנגמר להן הדלק יושבות שם. אני לא מתדלק, אני מחליף רכב.Goog one... ;DProg.
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים אני לא חושב שהדברים שלו בכלל שווים התייחסות, כי זה נראה לי יותר כמו מתיחה של מישהו או איזה אחד שבא לבלבל לנו את המח.
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים אל תתיחסו לזה דוד שלי היה אצלי כניראה שהוא עשה את זהאז נאלצתי להחליף שם 1511
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים תקנה מחשב חדש או שתחליף מאוורר. יש לנו מחסור בסמיילים, הפסק להשתמש ביותר מידי.הכי חשוב שעזרנו לך אל תשכח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.