עבור לתוכן

המחשב נתקע (סכום כספי מובטח)

Featured Replies

פורסם

יש לי את אחד המחשבים הכי מהירים בעולם אבל הוא נתקע לי מה אני עושה כל מי שיעזור אני מוכן לשלם סכום כספי

פורסם

זה יעזור שתפרט את הבעיה!!

ואנחנו לא לוקחים כאן כסף (למרות שאני לא יתנגד :) )

ואין לך את אחד המחשבים הכי מהירים בעולם...טוב אולי ;)

פורסם

תשלח לי את המחשב לבדיקה אני יחזיר לך תשובה שתיים שלוש שנים

פורסם

מה הקשר בין זה שיש לך מחשב מהיר וזה שהוא נתקע? :nixweiss:

תפרט!! מה? אנחנו אמורים לנחש את הבעיה שלך?

פורסם

תפסיקו עם הספאם הזה כבר!

מישהו אחד אמר לו שיפרט, אז לא כולם צריכים לקפוץ אחריו והלגיד אותו דבר בדיוק.

מחכים שהוא יפרט.

פורסם
  • מחבר

אני מצטער אני לא יכול לפרט אני לא מבין במחשבים אבל חבר שלי אמר לי שיש לי בעיה DC-12 V לא יציב (ככה הוא אמר לי ואין לי מושג מה זה)

פורסם

אם זה באמת נכון

כל מה שאתה צריך זה ספק חדש

(תקנה אחד טוב הפעם- שלא תיפול-- Enermax 350W)

פורסם

זה יכול להיות בעיה של רכיב חומרה בעייתי או תוכנה או אפילו מספר רב של רכיבים אשר חולקים את אותו IRQ.

האם זה תמיד היה כך? אם לא רוב הסיכויים שזה בעיה של תוכנה. פתרון - התקנה חדשה ומסודרת, ואל תשכח לגבות.

פורסם

תנסה דרך ה BIOS לאפשר את HALT ON שזה קרוב לוודאי ב - all errors תשנה ל - all but keyboad שזה תהליך ההתחול לא ייעצר במקרה של בעיות במקלדת אך בכל מקרה אחר הוא ייעצר . אולי זה יתן לך אינדיקציה שמשהו לא עובד כשורה .

פורסם
  • מחבר

אם זה באמת נכון

כל מה שאתה צריך זה ספק חדש

(תקנה אחד טוב הפעם- שלא תיפול-- Enermax 350W)

קניתי ספק של 500 W וזה לא עזר לי לא יודע מה לעשות אני השקעתי במחשה מעל 20000 שקל וזה לא עוזר לי למי שיש פיתרון שיגיד לי כי לי נמאס מהמחשב הזה

פורסם

מפרט?

דריברים?

מתי הוא נתקע?

יש הודעות שגיאה?

רובינו לא טלפאטים כאן!

פורסם

אני דווקא כן טלפט ומה שאני רואה עכשיו בראש שלי זה שלט גדול שאומר "קח את המחשב דחוף לטכנאי!" ולמטה כתוב "לפני שתעשה עוד נזק ותבזבז עוד כסף". ;)

יש הרבה מקומות שיתקנו לך. עדיפות כמובן למי שקנית אצלו (אחריות?) ואם לא אז מישהו שהמליצו לך עליו או פשוט קרוב לבית/עבודה.

באזור ראשון לציון אני ממליץ על S2B (לא קשור אליהם - אל תדאג) 039611850

פורסם

אני דווקא כן טלפט ומה שאני רואה עכשיו בראש שלי זה שלט גדול שאומר "קח את המחשב דחוף לטכנאי!" ולמטה כתוב "לפני שתעשה עוד נזק ותבזבז עוד כסף". ;)

יש הרבה מקומות שיתקנו לך. עדיפות כמובן למי שקנית אצלו (אחריות?) ואם לא אז מישהו שהמליצו לך עליו או פשוט קרוב לבית/עבודה.

באזור ראשון לציון אני ממליץ על S2B (לא קשור אליהם - אל תדאג) 039611850

טוב, אמרתי רובינו :)

פורסם

dr קודם כל חבל שלפני שקנית אותו לא שאלת אותנו בטח היינו מוצאים משהו לא טוב.

דבר שני, איזה מעבד יש לך?

פורסם
  • מחבר

p-4

2.53

זה מה שרשום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים