פורסם 2005 ביולי 3020 שנים היי אני רציתי לדעת קצת יותר על מקינטוש, אני חדש בפורום הזה זה מחשב ששונה מבחינת החומרה שלו או שעל כל מחשב אני יכול לטעון את מערכת ההפעלה של מקינטוש? (מחשב חזק אני מתכוון) יש לי מחשב AMD 2400+ זיכרון 512 DDR כרטיס מסך 9800 פרו האם אני יכול להתקין את מערכת ההפעלה של מקינטוש במקביל למערת ההפעלה ווינדוס XP? ומה ההבדל המהותי בין ווינדוס למקינטוש אני יודע שמקינטוש אינו תומך במשחקים ואם כן אז בבודדים, האם תוכנות ואפליקציות אחרות של עריכה גראפית לדוגמא תעבוד טוב יותר על מערכת מבוססת מקינטוש? תודה רבה, טל
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים אוקי-מקינטוש זה סוג של מחשב הוא בנוי שאותה צורה של מחשב רגיל(מעבד זיכרון וכו'...)על מחשב רגיל אי אפשר להריץ את מערכת ההפעלה (הנפלאה) של אפל שנקראת MAC OS Xההבדל המהותי הוא שמחשבים של אפל לא נופלים(לעתים נדירות) הם יקרים יותר לאט לאט מתחילים לצאת משחקים למק....(בימינו כל משחק רציני(אנריל וכו) יוצא גם למק בסוף...איתן
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים מק בנויים אותו דבר אך עם רכיבים אחרים לגמרי (לא של חברה אחרת, אלא עובדים באופן אחר).לדוגמא, 9800 פרו ישתמש בAGP שיש גם למק וגם לPC, אבל צריך גרסא מיוחדת של ה9800 כדי שיפעל על המק...אותו כנ"ל לזכרונות ומעבדים שמובססים על סט פקודות אחר לגמרי וMACOSX מותאמים לה ולכן לא תוכל להפעיל אותה על מעבדים שיכולים להרית וינדוז...
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים אוקי-מקינטוש זה סוג של מחשב הוא בנוי שאותה צורה של מחשב רגיל(מעבד זיכרון וכו'...)על מחשב רגיל אי אפשר להריץ את מערכת ההפעלה (הנפלאה) של אפל שנקראת MAC OS Xההבדל המהותי הוא שמחשבים של אפל לא נופלים(לעתים נדירות) הם יקרים יותר לאט לאט מתחילים לצאת משחקים למק....(בימינו כל משחק רציני(אנריל וכו) יוצא גם למק בסוף...איתןLOL "מחשבי של אפל לא נופלים(לעיתים נדירות)"
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים מקינטוש זהו מחשב רגיל מבחינת המרכיבים זיכרון מעבד והכל...אך הוא עובד על ממשק אחר לגמרי ומערכות פנימיות מובנות בפניםהוא גם נחשב חזק יותר כי מק ירוץ מהר מאוד ויפעיל הכל ומהר עם מעבד 1200 הרץלעומת זאת פיסי יעבוד דיי לאט עם מהירות כזאת....
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים ההבדל הגדול והבולט הוא שימוש במעבדי RISC (נכון להיום) מול מעבדיי SISC ב - PC.מה שאומר שיש צורך לכתוב ולקמפל יישומים בצורה שונה מה-PC.
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים לא יודע בקשר למחשבים הרגילים אבל הPOWERBOOK שלי עובד עם זיכרון so-dimm 333mhz רגיל ביותר של HYNIX...מה שכן המעבדים שונים בין PC למאקינטוש.. PC עובדים על קימפול X86 (נדמה לי..) וMAC על קימפול אחר. למרות שגם זה הולך להשתנות ומאקינטוש עוברים לX86, אבל זה עדיין לא אומר שאפשר להתקין ווינדוס על מאק וOSX על PC..
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים ההבדל הגדול והבולט הוא שימוש במעבדי RISC (נכון להיום) מול מעבדיי SISC ב - PC.מה שאומר שיש צורך לכתוב ולקמפל יישומים בצורה שונה מה-PC.נכון.מבחינה עקרונית.מעבדי RISC הם מעבדים שיש להם אוסף פקודות מצומצם (וכן גם האבסלי שלהם), והם מה שיש במקינטוש, מה שיש במחשבי PC אלו מעבדי CISC, כלומר, אוסף פקודות מורכב, הם נחשבים איטיים יותר, אבל יותר קל לפתח להם דברים באסבלי. (האסמבלר קצת יותר מורכב)אתה לא יכול להתקין את מערכת ההפעלה OSX של מקינטוש על PC, משום ההבדלים האלה.(אלא באמצעות אמולטורים).
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים ראיתי שמחשבים חדשים של אפל ייצאו עם כרטיס X600 או משהו כזה. כרטיס המסך הזה נחשב למתקדם למשחקי מאק, או שאין הבדל מ-PC?
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים הבדלים עיקריים ארכיטקטורת מעבד כמו שנאמר מעבדי הPC בנויים על ארכיטקטורת X86 ומחשבי המק בנויים על ארכיטקטורה אחרתמערכת הפעלה מבוססת יוניקס (זאת אחת הסיבות שהוא לא קורס הרבה)הוא יפה!!! לא תמצאו מק שלא עוצבאין הרבה וירוסים הוצאות אחזקה נמוכותאמינות ברמה שלא הכרתם המחשבים האלה פשוט לא מתקלקלים צריך לנסות בשביל להבין את הטאץ'
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים אני שואל מבחינת משחקים! יש למאק כרטיסי מסך חזקים יותר מהכרטיס שבא איתו כברירת מחדל? כמה הם עולים?ומצטער אם לא הבנתי נכון ואין הבדל בין כרטיסי מסך ה-PC למאק :-X
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים בעיקרון קיימים למאק הרבה יותר כרטיסים ממה שבא איתם אבל לא במבחר שיש ל PCאישית אני מכיר רק כרטיס אחד שמתאים גם למאק וגם ל PC וזה הגרסה החדשה של ה Radeon 9600 לא בדיוק הכרטיס ההכי מלהיב...מה שכן זה מוכיח שעם קצת רצון מצד החברה המייצרת כל כרטיס מסך יכול להתאים לשני סוגי המחשבים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.