עבור לתוכן

קניות ב EBAY

Featured Replies

פורסם

הי

אני רוצה לקנות כמה דברים ב EBAY

ואני לא יודע איך

אמרו לי שצריך חשבון ב פי פל אבל אני לא יודע מה זה

ואיך אני יודע שזה באמת ישלך לארץ

כמה אני צריך לשלם על המשלוח ואם צריך לשלם על זה מע"מ או מכס

או ... אני כבר לא יודע מה

בקיצור אם יש מישהוא שכבר קנה משהוא משם ויודע איך זה בדיוק עובד

אז בבקשה שיסביר לי

תודה

פורסם

אמרו לי שצריך חשבון ב פי פל אבל אני לא יודע מה זה

אתר שפותחים בו "חשבון בנק" שניתן להעביר כספים אל "החשבון" מכרטיס אשראי ואז אפשר לעשות העברות לחשבונות אחרים של אנשים אחרים וככה אתה מעביר להם את הכסף והם שולחים לך את המוצרים שקנית.

ואיך אני יודע שזה באמת ישלך לארץ

תמיד תקנה רק מאנשים ששמים תמונה של המוצר ושיש להם פידבק טוב כלומר אנשים שכבר מכרו דברים והאנשים שקנו מהם רשמו שהם בסדר והמוצר הגיע ואפשר לסמוך עליהם.

והכי חשוב לפני שאתה קונה תשאל אם הם שולחים לארץ !!!

כמה אני צריך לשלם על המשלוח ואם צריך לשלם על זה מע"מ או מכס

כל אדם לוקח סכום אחר על משלוח לארץ אם הם שולחים לארץ אם לא רשום באתר של המכירה תשלח למוכר הודעה ותשאל אותו לפני שאתה מציע סכום כסף.

נדמה לי שמעל 50$ משלמים מכס על המוצר ולפעמים יש בדיקה שהמכס בודק אם המוצר מתאים לסטנדרט של הארץ ...

זה מה שאני זוכר חברה שלי קונה בעיקר בגדים משם ותכשיטים אז אין את הבעיה של מכס ...

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה

עכשיו אחרי שפחות או יותר הבנתי

1 אפשר לפתוח פי פל עם כרטיס אשראי רגיל או שצריך כרטיס שתקף בחו"ל?

2 כל דבר ב EBAY אני יכל לקנות עם פי פל???

3 מה המחיר הסטנדרטי של משלוח לארץ (אני אמור לקנות חלקי מחשב)

4 האם לפתוח חשבון ב פי פל עולה לי כסף???

פורסם

1. לא , כמדומני צריך אשראי בנלאומי

2. גם לא, תלוי אם המוכר תומך בצורת תשלום זו (רובם מעדיפים שכן )

3. שוב תלוי זה לפי משקל... אין דבר כזה סטנדרטי... אתה יכול לחשב את זה באתר של החברה השולחת אם לא מפורסם מחיר משלוח לארץ... (מפורסם בדף המכירה)

4. לא עולה לך כסף חוץ מאיזה 2 3 דולר ערבון.. לא זוכר בדיוק.. כדי להפוך את החשבון לבלתי מוגבל.

5. ממליץ לך לבקש מהשולח שיארוז את המוצר כמתנה וירשום סכום נמוך מ 50$ על האריזה. אחרת אתה תבכה פאל... :)

פורסם

טוב כמה הארות, ב א' בכוונה.

לגבי 1. צלוי איזה כרטיס יש לך, אם וויזה אז כל כרטיס עובד (אם יש לך 12 ספרות בכרטיס), אם ישאכרט אז רק כרטיס שתקף בחו"ל. ואומר שתצתרך לשדרג ל MasterCard.

לגבי 4. בשביל לאמת את הכרטיס אשראי שלך אתה מחויב ב 1.95$ והחיוב מופיע בפירוט האשראי שלך עם קוד אישי בין 4 ספרות שאותו אתה צריך להכניס ב PAYPAL ואז זה מאמת את הכרטיס אשראי שלך, אחרי שהכנסת את הקוד והכרטיס אומת אתה מקבל בחזרה 1.95$. אז ככה שזה לא עולה לך כסף !

לגבי 5. חבילות שמחירן המוצהר הינו מתחת ל 50$ פתורות הן ממע"מ והן ממכס, סשים לב שיש מוצרים שאין עליהם מכס כמו חלקי מחשב, אבל אתה עדיין תצתרך לשלם עליהם מע"מ (17% בימנו) לכן מה שעושים זה מבקשים מהמוכר שכשהוא שולח את החבילה שיכתוב בהצהרה ערך נמוך מ 50$ וככה אתה לא משלם לא מע"מ ולא מכס ! כמו כן שים לב שחיבלות שנשלחות דרך שירותים כמו FedEx ו UPS, יש להם סיכוי גבוהה לעבור במכס, ולעומת זאת חבילות שנשלחות דרך הדואר (USPS=United States Postal Service) יש להם סיכויי נמוך לעבור במכס, לכן בדרך כלל עדיף לשלוח דרך הדואר, כמו כן המשלוחים האלה בדרך כלל יותר זולים !

מקווה שעזרתי לך, אם יש לך שאלות תשאל בכיף.

פורסם

הקטע של לרשום מחיר נמוך לא בהכרח יעבוד.. אם המכס יראה באיזה ציוד מדובר, הוא יכול להשוות עם טבלת המחירים שלו ולראות את המחיר האמיתי ולחייב בהתאם..

פורסם

הקטע של לרשום מחיר נמוך לא בהכרח יעבוד.. אם המכס יראה באיזה ציוד מדובר, הוא יכול להשוות עם טבלת המחירים שלו ולראות את המחיר האמיתי ולחייב בהתאם..

אני לא חושב

זה EBAY לא חנות רגילה

יש הבדל די משמעותי

אחרי הכל היה שם את המקרה שמכרו רכב ב10 פאונד (הבחורה רצתה לדפוק את החבר שלה)

פורסם

למה שמוכרים לא יתחילו להחליף דברים בEBAY ב20 דולר כל דבר, כשבעצם השני מעביר לו לחשבון שלו בחול כסף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים