עבור לתוכן

מסור דיסק חלון חתוך

Featured Replies

פורסם

אבא שלי היה קבלן ואין לו דרמל היה לו הוא מת (הדרמל) יש לו מסור דיסק עים דיסקים יהלום או רגיל שחור כזה יש ג'קסון יש הכל וחשבתי לקחת מסור דיסק עים דיסק יהלום שזה חד ומדוייק ולחתוך אפשרי לא?

פורסם

הייתי ממליץ לך להשתמש בג'גסו לתוצאה אסטתית יותר ;)

פורסם

גבר אני דווקא חושב שמסור דיסק לא עם דיסק יהלום יעשה עבודה יותר חלקה!

אבל תיתן לאבא שלך לחתוך אני מאמין שהוא מיומן

שאני חתכתי חלון עם ג'יקסו יצא מדוייק אבל הרבה עבודת שיווף

פורסם
  • מחבר

שאלתי אותו הוא אומר שצריך ליקנות מיוחד לפח וג'קסון הוא אמר שיש לו 3 וזה מקדחה שעולה ויורדת לא? זה אחושרמוטה הקום לא? וגם לזה צריך ליקנות את החלק המנסר לפח

פורסם

לא יכולת פשוט לרשום את 3 הנושאים בת'ראד אחד? היית חייב לפתוח 3 ת'ראדים?

פורסם

אין לי מושג על מה אתה מדבר

ג'גסו הוא ה-כלי לעשיית חלונות

עם דיסק זה סתם לא יהיה ישר

אישית - עשיתי חלון עם ג'גסו, יצא ישר מאוד!

ואפילו לא היה צורך בליטוש (מומלץ להשתמש עם משורית של בוש)

פורסם

בנאדם מיונן יכול לעשות עבודה מעולה גם עם דיסק. רק צריך לדעת להתאים את הדיסק לחומר שחותכים.

התוצאה של חיתוך עם ג'יגסו גם טובה מאוד. בגלל התנועה המהירה של המסורית למעלה- למטה, לא נוצר עיקום...

פורסם
  • מחבר

הוא די מיומן (מזכיר לי דברים שעשיתי עים ה מסור דיסק חח )  וחשבתי לעשות את זה על מישתח עץ רך ולא עקום כדי לא לעקם את כל המארז או את הדלת בכל מצב הוא הסיג לי כלים ועוד לא אמר לי מה זה יכל ליהיות או דיסק או מסור כי הוא אמר שדרמל לא שווה תכסך 400 שקל זה המון אז עים מישהו מכיר ב 200 שקל שיגיד לי ואני צריך רק תמשיף וחיתוך פרספקס ו פח כדי לעשות בגג ולציר על הפרספקס ואז לשיף כי יש לי משיף בגודל של מסור חח 

תודה מראש מיקי

נ.ב re5pect אתה מאנשים שרק רוצים לריב מה אכפת לך מה אני עושה מה זה לא חוקי?? ביכלל מה אכפת לך

פורסם

יש פה כמה דיונים על דרמל , אתה יכול לקרוא.

בקשר לחיתוך עם דיסק, אני ממש לא ממליץ גם אם יש לך יד יציבה ואתה יכול לעבוד בקווים ישרים , אתה יכול לפספס את הפינות ולגלוש מעבר לקו. ויהיה חבל.

רק ג'גסו או דרמל.

פורסם
  • מחבר

למה שזה יגלוש? עים יש לי יד יציבה חוץ מיזה אני לא יחתוך כמו שחותחים ב 2 דקות את הכל אני יעשה לאט לאט לא כדאי ? או שאני יכנה דרמל וזהו?

דרמל ביכלל יכל לחתוך מארז שלם בלי שילך לו הראש?

פורסם

תראה, כולנו בני אדם ולא רובוטים

תמיד יש סיכוי שאתה תזוז טיפה ותגלוש מהקווים ואז זה סתם אוגמת נפש.

תאמין לי , עדיף ללכת על בטוח ולהשתמש או בדרמל או בג'גקסו.

הדרמל הוא כלי קטן ואפקטיבי , מאוד קל לשלוט בו ולהגיע לתוצאות מדוייקות, העבודה תיהיה יחסית איטית.

וכן ילכו לך כמה ראשי חיתוך ( אני ממליץ להשתמש בדיסקיות מסוג 426 -שחורות).

ג'גסו יעיל לחיתוך חלונות , התוצאות מדוייקות וחלקות וההיתרון הגדול שבעזרתו העבודה קלה ומהירה.

בקשר לקנייה: אם אתה הולך להמשיך בתחום המודינג אני ממליץ לך לקנות דרמל , כלי יעיל ורב שימושי .

אם לא תקח את ההג'גסו שהוא כלי מצויין וחובה בכל בית אך מספר העבודות והפרוייקטים שתוכל לעשות איתו יהיה מוגבל .

הבחירה שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים