פורסם 2002 ביולי 3023 שנים שלוםיש לי את המשחק ולפי מה שהבנתי הרוב המוחלט (לפחות כאן בפורום) מאוד אוהבים את המשחק והכל...למרות שרואים שהמשחק מושקע מאוד (לפי סרטון הפתיחה , והתחלת המשחק) :לא הבנתי מה העלילה של המשחק?מה המטרות שלי?וגם אם אפשר טיפים קצת שאתם יכולים לתת לי (איזה דמות לבחור, האם להרכיב דמותוכו')משהו יכול לענות לי?
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים זה משחק <צונזר> סתם מה קורה אין לי מושג על המשחק הזה. אתה בא היום לקריית אליעזר?
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים מה אתה חושב שזה בסטה פה?!תעבור שוב בקפידה על תקנון הפורום, ותלמד לשמור על השפה ולעשות שימוש בהודעות הפרטיות.http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=register
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים שלוםיש לי את המשחק ולפי מה שהבנתי הרוב המוחלט (לפחות כאן בפורום) מאוד אוהבים את המשחק והכל...למרות שרואים שהמשחק מושקע מאוד (לפי סרטון הפתיחה , והתחלת המשחק) :לא הבנתי מה העלילה של המשחק?מה המטרות שלי?וגם אם אפשר טיפים קצת שאתם יכולים לתת לי (איזה דמות לבחור, האם להרכיב דמותוכו')משהו יכול לענות לי?אחלה משחק גרפיקה מושקעת קסמים בלאגנים משחק ממש יפהאבל... אני לא מבין את המשחק העלעלה שלו לא משהו אתה צריך למצוא איזה תרופה למגפה ותאמת אחרי שהגתי לצפטר השנימחקתי את המשחק מהסיבה שאם כבר אני הורג יצורים בלי לדעת מה אני עושה אז אני מעדיף להרוד ג'וקים למה יש לי הרבה עכשיו בבית במיוחד שכל כך חם בימים האחרונים
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים אתה יכול לקרוא על המשחק בכל מיני אתרים שמתעסקים במשחקיםביניהם האתר הכי טוב - WWW.IGAMES.CO.ILאני אסביר לך בקצרה את העלילהיש עיר, שיש בה מגפה מוזרה שמלא אנשים מתים ממנה והיא הופכת אנשים גם לזומביםאתה גיבור שנבחר להציל את העיר, אתה צריך לאסוף איזה 4 דברים שהם יכולים להכין את התרופהאת ה4 דברים האלה אתה משיג על ידי מילוי משימות שנותנים לך והריגת הרבה הרבה מפלצותבדרך לגמור את המשימה הזאת שהיא המשימה העיקרית אתה תקבל עוד סתם משימות קצרות וטובותלמשל תפגוש מישהו ברחוב שיספר לך שאח שלו הלך לאיבוד, אם תמצא אותו ותביא אותו הביתה בחזרה תקבל בתמורה איזה מקל קסמים או משהו בסגנוןזהומשחק מעולה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.