פורסם 2005 ביולי 3020 שנים תראו הורדתי והתקנתי MAXTHONהתחיל לעבוד יפה אבל נכנסתי לפורום שלי ואין לי אפשרות להגיב שמה רק לצפותהחשבון שלי פעיל ועובד אבל אין לי אפשרות להגיבוכאשר אני נכנס עם הפיירפוקס הפורום עובד מצוייןלמה?ואיך אפשר לסדר את הבעיה?
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים את ההודעה הזאת ממש אני כותב דרך MAXTHON, אני משתמש בו הרבה זמן, כולל באתר הזה ומגיב בפורום בלי בעיה...תוודא שאתה באמת מחובר לאתר למעלה (כשאתה ב MAXTHON).....או שתנסה את הגרסה הכי חדשה , שבה אני משתמש...
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים מחבר אני משתמש בגרסה הכי חדשה של MAXTHONמה אפשר לעשות בנידוןעדכנתי את הIEכי כמו שראיתי אז הMAXTHON עובד בעקרון על IEעדכנתי לגירסה 6לא עזרעוד אפשרויות?
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים אני חייב לציין שזה ממש נראה כאילו עשית משהו לא נכון.. אתה בטוח שאתה LOGGED IN ב MAXTHON ב USER שלך ? וגם תנסה ללחוץ בעמוד פורום על CTRL-F5
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים מחבר כן אני בטוחאני מחובר בMAXTHON ובFIREFOX הוא לא מחובר(התנתקתי) ובדקתי שאני מנותקועדיין לא עזרמה אפשר לעשות?
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים קשור זה ממש כן, כי ה COOKIES זה בעצם מה שומר בדפדפן את הדהות שלך באתר, ובלי קשר למחוק, יתכן ויש לך הגדרות חסימה שלא מאפשרות ל COOKIES להישמר באתר וככה אתה לא יכול להגיב..
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים מחבר אבל עדייןמחקתי קוקיזהתנתקתי הכל טובנכנסתי לשניהמשתמש מחובר ועובד אבל אי אפשר להגיב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.