פורסם 2005 ביולי 3120 שנים :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: זה פשוט לא יאמן!! זה קצת מפחיד האמת!!! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים יכול להיות עוד דבר!יכול להיות שהוא בלגן אותה, וכאילו רשם את "הבלגון", ואז למד אותו בע"פ,מבינים למה אני מתכוון?כאילו, ימני שני סיבובים, אמצעי שלושה, בלה בלה בלה...אבל בכל זאת זה מדהים
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים זה לא ערוך ולא כלוםזה ידוע שיש אנשים שעם מספיק אימונים מסוגלים לעשות את זה
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים תן לי יום אחד של אימונים ואני זוכר את זה בעל פה. ככה זה שיש לך זיכרון צילומי
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים :lol: הוא זכר בעל פה. למה נראה לך שהוא זכר אותה בעל פה? גם אני יכול ללמוד אותה בעל פה להצתלם לסרטון להסתכל עליה קצת ולהרכיב אותה..
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים אז תעשה את זה...לפני שהוא התחיל לסובב שם דברים, הוא סובב הכל בראש שלו, ראה מה הפעולות שהוא צריך לעשות(עדיין בראש שלו) זכר הכל.אחרי שהוא שם את המטפחת על הראש הוא עשה מה שהוא זכר...
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים הוא השתמש במונח הנכון, לאיש שחור היית קורא שחור, ולאיש גבוה היית קורא גבוה, אז למלוכסן קוראים מלוכסן... די עם עדינות הנפשאל תנסה להיות כל כך תמים.אם מישהו היה קורא לך "יהודון" היית אומר שהוא אנטישמי.אנשים ממוצא אסייאתי אמנם בעלי עיניים מלוכסנות, אבל זו לא הצורה שבה צריך לסווג אותם."See this kike play the piano"אני בטוח שלא היית שמח לראות כותרות כאלו בפורומים זרים נכון ?
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים זה מדהים מה שהמוח האנושי יכול לעשות.כל דבר אפשרי כל עוד מתאמנים ודבקים במטרה.כל הכבוד לו הוא ממש תותח!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.