פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים Zone Alarm מחזק! במיוחד הגרסה האחרונה שהיא לפי דעתי מצויינת,וגם לא מכבידה על המערכת מבחינת משאבים
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים ZONE ALARM 5.5 FREE, כנראה בשילוב עם אנטיויריס AVG FREE (יותר מדי FREE), כנראה הצליחו למחוק לי דיסק שלם באחד המחשבים פה...
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים ZONE ALARM 5.5 FREE, כנראה בשילוב עם אנטיויריס AVG FREE (יותר מדי FREE), כנראה הצליחו למחוק לי דיסק שלם באחד המחשבים פה...עצוב, אבל LOL!בטוח? אולי זה סתם כשל טכני.
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים LOL זה ממש לא... לא כולם משתמשים במחשבים שלהם לעשות שטויות.. יש אנשים שגם מרווחים כסף משימוש במחשב ולא רק מבזבזים עליו כסף, ככה שיש מידע חשוב על המחשב.. למזלי היה למרבית הדברים גיבוי כמצופה, אם כי עדיין היה מה לעשות / לשחזר...וקשה לי להאמין שזה משהו טכני, כי רק ה PARTITION העיקרי נהרס, ולא דברים אחרים...
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים עצוב, אבל LOL!בטוח? אולי זה סתם כשל טכני.מה מצחיק בזה? זה אחלה של אנטיווירוס אני עובד איתו כבר 3 שנים זה אנטיווירוס מעולה
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים מה מצחיק בזה? זה אחלה של אנטיווירוס אני עובד איתו כבר 3 שנים זה אנטיווירוס מעולהLOL!כמה טרגדיות ראיתי במו עייני בגלל שימוש באנטי וירוס הזה.אתה מבסוט? לבריאות.
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים LOL!כמה טרגדיות ראיתי במו עייני בגלל שימוש באנטי וירוס הזה.אתה מבסוט? לבריאות.מה יותר טוב, AVG או AVAST (גרסאות החינם)?
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים כל עוד זה עושה את העבודה זה מספיק.. גם ככה חמש שנים שכבר לא זיהו לי אף וירוס.... אני שם את זה בשביל האפקט הפסיכולוגי בעיקר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.