עבור לתוכן

הודעה חשובה שאני מקווה תוביל למשהו שכולם רוצים כאן כל המנהלים של האתר נא להכנס!

Featured Replies

פורסם

פרגנו לבנאדם אנשים,סה"כ ההצעה יפה מאוד זה דבר ראשון.

זה שקשה להוציא אותה לפועל,זה משהו אחר.

לפי דעתי צריך ב-HOT לפחות שתהיה תוכנית על מחשבים שדומה בתכלית לנושאים

שב-GAME1 בכבלים של YES .

גבר אם אתה שואל אותי,זה רעיון תותח.

אני מפרגן גם לפי דעתי זה רעיון טוב אבל לא נראה לי שHOT יחשבו ככה...

• תגובות 63
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב נו לא הרבה כסף אבל כסף הם יעשו מזה בטוח יש את התוכנית המסריחה זומביט שאף אחד לא רואה אותה לדעתי הפורום שלנו יכול להקים תוכנית טלויזיה יותר טובה.

הבעייה היא כמו תמיד כסףףף

פורסם

את זומביט משדרים בטלויזיה החינוכית לא בערוץ של הכבלים...

פורסם

רעיון בהחלט נחמד מאוד תיאורתית, אבל מעשית הוא יקר מאוד.

אבל הכל אפשרי, במיוחד במצב היום שHOT וYES הם בקרב לא נורמלי על הלקוחות.

ככה שאם HOT (נניח) תראה שזה משו שיגרור אחרי הרבה לקוחות וישתלם לה, אולי היא אפילו תיהיה מוכנה להיות ספונסר.

אבל זה עניין של חודשים/שנים יכול לקחת, ושוב מה שאמרתי זה רק בתיאוריה למצב התחרותי היום של YES וHOT.

בעיקרון צריך שהמנהלים הראשיים יצרו קשר עם החברה שבא הם רוצים את התוכניות, ולתאם פגישה,

אם יקרה כזה מצב זה יוכל להיות נפלא.

הנתונים של HWZONE גדולים מאוד וההתרשמות יכולה להיות לטובה.

פורסם

רעיון טוב, אבל ערוץ רק של HW? דיי מוגזם.

אולי שיהיה ערוץ אחד לכל הקהילות שמעוניינת כגון HW, קארספורום, ליון נטוורק, וכו' וכו'............

וכל אחד נגיד יקבל 2-3 שעות בשבוע. נחלק את זה לחצי שעה בכל יום...

אם זה יהיה בר ביצוע כל אחד יצטרך לתרום כמה ג'ובות.

פורסם

לדעתי עדיף לעשות סדרה מצויירת, זה לא אמור להיות כזה מסובך, אפילו לבוב ספוג יש אחת...

פורסם

אולי שיהיה ערוץ אחד לכל הקהילות שמעוניינת כגון HW, קארספורום, ליון נטוורק, וכו' וכו'............

אני מוכן לתת 100 שקל עלי.

פורסם

:-[ אני לא יוכל לתרום ביבזתי את כל הכסף על המחשב אז עכשיו אני מתחת לקו העוני...

פורסם

ומה בדיוק יהיה בערוץ הHWZONE? אני פשוט לא מתאר לעצמי מה אפשר להראות בערוץ שעוסק בחומרה אז פעם בשנה יוצא כטירס מסך חדש אז יהיה תוכנים של 10-15 דקות שמנחה (שמאיפה ניקח כזה?!) יקרא בדיוק את אותה כתבה שרשומה באתר יראה את הכרטיס מסך משני הכיוונים ויגיד שלום. אז נשאר עוד 13 שעות ו 45 דקות של שידורים (במקרה והשידור הוא 14 שעות ביום) או 5 שעות ו 45 דקות (במקרה שהשידור הוא 6 שעות ביום כמו XTRA הוט) אתם מבינים אין על מה לספר! אין! ולכן אין ערוצים כאלה כל המידע על כרטיסי מסך לוחות אם מעבדים וכו' ניתן למצוא במקרה מסובך באתרי הבית של היצרנים במקרה יותר פשוט באתר HWZONE. או כל אתר חומרה/תוכנה אחר שקיים בעולם.

מלא אם זה היה פרוייקט כמו ב MTV ביפ מי רייד שאתה בא באופן אקראי לאיזה בית ומחדש ו את המחשב ומעצב אותו אבל שוב זו תוכנים של 45 דקות שעה מקסימום ואתה רוצה ערוץ שישוד מינימום 6 שעות ביום.

פורסם

הרעיון הזה של ערוץ שלם הוא לא בר ביצוע....

אולי תכנית שבועית.... וגם זה לא נראה לי מציאותי כי באמת אין מספיק על מה לשדר....

פורסם

תמייד יש מה לשדר, זה שהרעיון הזה בכלל לא מציאותי, זה משהו אחר.

תמיד אפשר באיזה חצי שעה או יותר לעזור לבעיות טכניות של אנשים, תמיד אפשר להציג כל מני גאדג'טים חדשים הקשורים למחשבים וכו' וכו'

אבל שוב - פרוייקט כזה יקח המון זמן, תקציב מטורף וכד'.

מה שעוד יותר נשמע איכשהו הגיוני, זה שתהיה תוכנית של חצי שעה/שעה, אבל לא ערוץ שלם(!)

פורסם

תמייד יש מה לשדר, זה שהרעיון הזה בכלל לא מציאותי, זה משהו אחר.

תמיד אפשר באיזה חצי שעה או יותר לעזור לבעיות טכניות של אנשים, תמיד אפשר להציג כל מני גאדג'טים חדשים הקשורים למחשבים וכו' וכו'

אבל שוב - פרוייקט כזה יקח המון זמן, תקציב מטורף וכד'.

מה שעוד יותר נשמע איכשהו הגיוני, זה שתהיה תוכנית של חצי שעה/שעה, אבל לא ערוץ שלם(!)

אם כבר עדיף תוכנית ברדיו נגיד רעיון כזה אדם מתקשר אומר "קניתי מסך חדש הוא התפרק מה לעשות" אז המומחים שנגיד יבחרו אותם מהאתר שהם באמת מבינים יהיו שדרים ויענו "תקנה מסך חדש" סתם רעיון זה יותר זול.

פורסם
  • מחבר

תקשיבו אליי שוב חברים זה אני שהעלתי את הנושא...

אני אומר שצריך שיהיה ערוץ לא חייב בשם hwzone כי אז ממש זה יעלה המון כסף hot יבחרו שם מה זה כבר משנה לא חייב רק להראות הנה יצא כרטיס מסך חדש אפשר מדיי פעם להעלות שאלות שעלו בפורום ולתת עליהם תשובות להראות כל מיני מפגשים להראות מדריכים (מדריכים שרואים בעניים זה הרבה יותר טוב מלקרוא).

מה אתם חושבים על איזה 542345235 ערוצי טבע מאעפנים מי אתם חושבים שנותן את הכסף?הוט כמובן.

ובתקופה שכולם מגיל צעיר יושבים על המחשב ומתעניינים זה יהיה ערוץ בין המצליחים ככה שזה גם מתאים להוט נגד יס ולא רק חומרה אפשר להראות משחקים חדשים אולי אפילו להגיע לבתים עם כתב שטח כזה ולראות מחשבים מודינג סביבת עבודה וכאלה אולי לראות מעקבים אחר מחירים וכאלה יש מלא מה להראות זה לא מפסיק בחיים....אז בבקשה בואו נעשה איזה עצומה או משהו לא יודע....

פורסם

איזה עצומה?? מה אתה נגד זיהום אוויר??

הדבר הזה יעלה מלא כסף... אתה חושב שהוט ישלמו על הכל??

איפה אתה חי?

פורסם

אפשר לעשות בערוץ gameone ביס 2-3 שעות בשבוע תוכנית של hwzone לדעתי הם יסכימו יהיה להם עוד כמה מאות מנויים לערוץ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים