עבור לתוכן

הודעה חשובה שאני מקווה תוביל למשהו שכולם רוצים כאן כל המנהלים של האתר נא להכנס!

Featured Replies

פורסם

הרעיון שלי הוא כזה הרי אנחנו חולי מחשבים לא? לכל נאד מוציאים היום ערוץ ב-hot (לא יודע אם מותר לרשום זה חשוב בשביל ההודעה) אז למה שלא יהיה ערוץ של של hwzone? אתם אתר כזה גדול וחזק דרך הטלויזיה נוכל לעשות הרבה יותר דברים להראות יותר דברים לראות יותר דברים ולהגיע לקהל רחב יותר אז למי שיש את הכח זה יהיה הערוץ היחיד כנראה שאני יראה ואני מעריך שעוד כמה יראו אותו אני מגיע לטלויזיה ואין שום דבר על מחשבים זה ממש מבאס אז מי שבעד שיכתוב בעד או יגיד את דעתו ואני מתחיל כאן.    אני בעד הערוץ מחשבים.

• תגובות 63
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר לעשות הכול,עם קצת [הרבה] כסף.

עם לא הבנת אין כסף!

פורסם

צ'מע... דבר כזה זה לא עסק זול... אפילו לא ערוץ חובבני.

רעיון טוב בתיאוריה, אבל לא מעשי...

פורסם

אכן. כדי להעלות לאוויר ערוץ איכותי דרושים כמה מאות אלפי שקלים, אולי אף מיליונים כהשקעה ראשונית.

פורסם

טוב אני אמנם רחוק מלהיות מנהל באתר הזה אבל בקשר לרעיון..... הוא דיי מופרע....

מיילה תכנית טלויזיה.... אבל ערוץ שלם... זה הגזמה....

פורסם

זאת באמת הגזמה ערוץ שלם של HWZONE אבל הייתי מאוד שמח לראות כמה תוכניות שעוסקות במחשבים וחומרה בHOT

עריכה: בעצם אולי עדיף שלא כי אחרי שתיהיה תוכנית טלויזיה כל האתר יתמלא בילדים בני 8

פורסם

אפילו לצורך תוכנית פיילוט יש לשכור מצלמות, חצובות, תאורה, ציוד סאונד, צלמים (למרות שאני בא בחינם), אולפן וחדר עריכה. כמה אלפי דולרים לפחות.

פורסם

תגיד לי אתה צוחק?

אתה מודע כמה עולה שעת שידור?

אלא אם כן אתה רוצה לשדר בשעות כאלו וגם זה יעלה לך כמה אלפים טובים

פורסם

למה נראה לך שתצליח לשכנע את הוט להקים ערוץ כזה כלומר גם אם כן אתה עוד צריך לשכנע את הרשות השניה ואותם אם תצליח אתה צריך לקנות זיכיון לערוץ ורק זה עולה כמה מיליונים ועוד אתה רוצה להפיק תוכנית :screwy:

תראה מה גם שאולי בהתחלה יהיה מה לשדר אבל מהר מאוד זה יהפוך לשידורים חוזרים

ותן לי רשימה של רעיונות שיצליחו למלה כל יום לפחות 14 שעות שידור (אם אתה רוצה ערוץ רגיל) או 6 שעות שידור(כמו אקסטרא) או משאולי הכי הגיוני בVOD

פורסם

תגיד לי אתה צוחק?

אתה מודע כמה עולה שעת שידור?

אלא אם כן אתה רוצה לשדר בשעות כאלו וגם זה יעלה לך כמה אלפים טובים

הרעיון הוא שהטלוויזיה תקנה מ-hwzone את התוכנית :bash:

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

בלי להעליב אבל אם לאתרים הרבה הרבה יותר גדולים בחו"ל אין אפילו תוכנית אז למה אתה חושב שיקנו מHWZONE תוכניות?

ומי יגיש אותם?

מי יערוך?

ומי יקנה את זה? :nixweiss:

פורסם

למה נראה לך שתצליח לשכנע את הוט להקים ערוץ כזה כלומר גם אם כן אתה עוד צריך לשכנע את הרשות השניה ואותם אם תצליח אתה צריך לקנות זיכיון לערוץ ורק זה עולה כמה מיליונים ועוד אתה רוצה להפיק תוכנית :screwy:

תראה מה גם שאולי בהתחלה יהיה מה לשדר אבל מהר מאוד זה יהפוך לשידורים חוזרים

ותן לי רשימה של רעיונות שיצליחו למלה כל יום לפחות 14 שעות שידור (אם אתה רוצה ערוץ רגיל) או 6 שעות שידור(כמו אקסטרא) או משאולי הכי הגיוני בVOD

אמממממ הוט תעשה מזהה כאילו כסף(הרבה כסףףףףףףף) תחשוב אנשים שמכורים לאתר הזה אז הם יעברו מיס להוט וככה הוט תעשה עו דלקוחות רק בגלל התוכנית הזאת

פורסם

^^^

אתה לא באמת חושב שכל ה16366 משתמשים(נכון לזמן שכתבתי את זה) שרשומים באתר הזה גולשים כאן כל יום ובטח ובטח לא מכורים אז אתה באמת חושב שHOT תרוויח מזה כלכך הרבה?

פורסם

פרגנו לבנאדם אנשים,סה"כ ההצעה יפה מאוד זה דבר ראשון.

זה שקשה להוציא אותה לפועל,זה משהו אחר.

לפי דעתי צריך ב-HOT לפחות שתהיה תוכנית על מחשבים שדומה בתכלית לנושאים

שב-GAME1 בכבלים של YES .

גבר אם אתה שואל אותי,זה רעיון תותח.

פורסם

רעיון רעיון,אבל מבחינה תקציבית קצת קשה לביצוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים