פורסם 2005 ביולי 3120 שנים אני מתגורר היום בלוס אנג'לס ואני מוכרח להגיד שאני לא סובל את העיר הזאת אבל צריך לגמור לימודים אני הולך לבדוק בסוף אוגוסט אונ' בדאלאס, סיאטל, ובלינגהאם (וושינגטון סטייט, ממש על הגבול עם טורנטו) מקווה שאני יאהב את המקומות האלו יותר (עוד לא בקרתי שם אף פעם) לכל אלו שביקרו במקומות וחושבים שהם ישמחו לעבור לגור שם תאמינו לי שיש הבדל ענק! בין לבקר ולגור במקום מסוים. כשמבקרים בדר"כ נתקלים רק בדברים הטובים לא בדברים הקטנים של היום יום. ואם נשארים בישראל אז רק תל-אביב לא מבין איך אנשים חיים בעיר אחרת בישראל
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים מחבר לוס אנג'לס אכן משעממתחחח כן כל העיר די מסריחות בארץ חוץ מתל אביב/רמת גן, אולי ירושלים אבל חוץ מזה שום דבר.....כל השאר סתם קטן ומגעיל-לפי דעתי לפחות
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים ניו יזלנד גם נחמד אבל אני מעדיף אוסטרליה-סידני. גם נופים וגם איכות חיים והכל.... אתה כותב את זה לאחר שהיית בשני המקומות? לפני שלושה חודשים הייתי תשעה ימים בניו-זילנד ועוד שבוע באוסטרליה (בסידני), ואני חייב לומר שניו-זילנד הרבה יותר כיפית ונעימה. הנה שלוש תמונות ממקומות קטנים ומקסימים באי הדרומי בניו-זילנד (מומלץ ללחוץ F11 בדפדפן). Hanmer Springs: ועוד שתיים מ-Kaikoura: אגב, את אריה הים הזה לא צילמתי בגן חיות אלא ממש בטבע, הוא שכב (יחד עם הרבה אריות ים אחרים) על סלעים שנמצאים בחוף שמרוחק בסה"כ רבע שעה הליכה מהעיר. עוברים שם גם לווייתנים בדרך לקוטב הדרומי, אבל לא הספקתי לראות אותם.
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים עקרונית המקום שאני הכי אוהב בעולם זה מנהטן אבל עכשיו היה לי חלום עתבני על שוויץ אז גם בא לי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.