פורסם 2005 ביולי 2920 שנים זה בא פחות או יותר בעקבות התארד של DAVIDD. אם הייתם עוברים מישראל, לאן הייתם עוברים לגור ולמה? אני אישית לטוקיו הייתי שם בפסח זה משהו מטורף שם,כולם נחמדים,אין כל כך בעיות טכנולוגיה הכי מפותחת שיש,% הכי נמוך של פשע, ורמת חיים הכי גבוהה... אז מה איתכם?
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים אמממממ אם היו שואלים אותי אז הייתי רוצה לעבור לשבדיה,הולנד,נורבגיה,שוויץ,ארה"ב זה כעיקרון המדינות שנראה לי סבבה לגור בהם.. ה3 הכי טוב הם הולנד שוויץ וארה"ב
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים אנגליה... אחרי שבוע וחצי לפני 6 שנים גם אני התאהבתי...המקום היחיד שקיבלתי רושם שאני יכול להסתדר בו, בטוקיו\יפן לא הייתי מסתדר שבוע...
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים אתם לא מבין שטוקיו אנגליה ושוויץ בין מהקומות היקרים בעולם כך אתה צריך להיות בעבודה ממש טובה כדי לחיות טוב לעומת זה אמריקה במיוחד קליפורניה המחיה בערך כמו ישראל המשכורת הממוצעת גבוה מישראל והדלק מכוניות ופלאפונים זולים בטרוף ואפשר להזמין מnewegg מ2 דולר! אבל בכולל זאת לא הייתי יורד מהארץ
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים ארה"ב - ואני עובד כרגע קורע ת'תחת ות'גב עובד בתור סבל מרוויח 200-250 ש"ח ליום... מקווה עוד חצי שנה עד שנה לעבור כבר! כי גרין קארד לא בעיה...
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים אני כבר עברתי לארה"ב ;Dאתם לא מבין שטוקיו אנגליה ושוויץ בין מהקומות היקרים בעולם כך אתה צריך להיות בעבודה ממש טובה כדי לחיות טוב לעומת זה אמריקה במיוחד קליפורניה המחיה בערך כמו ישראל המשכורת הממוצעת גבוה מישראל והדלק מכוניות ופלאפונים זולים בטרוף ואפשר להזמין מnewegg מ2 דולר! אבל בכולל זאת לא הייתי יורד מהארץלא צריך להיבהל מהמחירים, המשכורות במקומות האלו בהתאם.עובדה שאנשים חיים שם (ולא ברחובות).אני נמצא בפרוורים של וושינגטון די.סי ומשכיר חדר (כן, חדר) ב 750$ לחודש שזה בעיקרון המחירים פה.זה כולל חשמל ומים, אבל עדיין לא זול במונחים של ישראל - פה זה ממש לא סיפור רציני.
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים יפן למשל משכורת ממוצעת 3500 דולר בערך..והמחירים שם בהתאם!כל המחייה וזה דיי דומה לפה...רק שפה בארץ אתה מקבל פחות - משלם יותר.ואם כבר לעבור או ליפן או לארה"ב..
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים לישראל.אין ארץ אחרת.ואם כבר אז לטורקיה ( כי זו הארץ היחידה שהייתי בה בחו"ל ואני לא פלצן כמוכם ).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.