פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים אין דבר כזה לא לקנות את ההמשךזה בליזארד קונים כי זה טובאני פשוט הזנחתי את דיאבלו שלי שחכתי כבר המון דברים , את כל הSUB קלאסים למיניהםאבל אם יש 1.11 זה זמן טוב לחזור, אחרי שאני אסיים את העבודה הדחופה שליואני באמת חושב שצריך לעשות קלאן ישראלי של האתר
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים מחבר היום בלילה כנראה שהפאץ יוצא. (בליזז תמיד היו מסתוריים)אדאג לעדכן אם כן או לא.אני שואל שוב, יש פה מישהו שהוא משתמש רשום בD2JSP?
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים הבנתי שכולם ב LOD אז... כנראה שלא קריטי, מכיוון שאין לי את זה.... משום מה DIABLO 2 עצבן אותי קצת (קשה היה בזמנו לבנות דמות נורמלית, לא היה מידע כמו היום), והפסקתי לשחק בו די מהר ולכן לא רכשתי את LOD... יש לי את WC3 ואת ה EXP PACK TFT, וזה מספיק... אם כבר לקנות משחק היום זה יהיה או BF2 או WOW
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים זה לא העניין, זה גם זה שלא התחברתי יותר מדי למשחק בעבר (ואם אני מנסה משהו, אני מעדיף כבר משהו חדש)
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים איך אפשר לא להתחבר לדיאבלו? ממשק פשוט משחקיות ממכרת לא מכיר אחד שלא אוהב אותו
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים ואללה, טוב, מי יודע, אולי נבדוק את זה פעם, צריך לראות אם יש איזה KEY למכירה ב EBAY...
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים ההרחבה עולה 100 ש"ח ולא 50 ש"ח. והמשחק הבסיס עולה עוד 100 ש"ח. אז 200 ש"ח בסך הכל על משחק ישן!
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים 100 שקל?! לפני 4 שנים קניתי אותה ב100 שקל!עדיין, ה"משחק הישן" הזה שווה יותר מ99 אחוז מהמשחקים החדשים
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים כמו זהב ששומר על הערך שלו לאורך השנים, כך גם משחקים של BLIZZARD אני בכיף הייתי משקיע היום את המחיר הזה ב WC3 + TFT
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים 100 שקל?! לפני 4 שנים קניתי אותה ב100 שקל!עדיין, ה"משחק הישן" הזה שווה יותר מ99 אחוז מהמשחקים החדשיםכל מילה אמתבליזארד מוציאים משחק פעם בכמה שנים אבל כל משחק שלהם זה זהבקלאסיקה שמשנה את המשחקים שיוצאים אחריהם אני אישית בבית עם 3 מקוריים שלהםDiablo 2diablo 2 expwarcraft 3רציתי לקנות עוד אבל אני צריך להשקיע את הכסף שלי בעוד כמה דברים למחשב (קיץ... חם... הוא מטוגן)
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים נכון, רק חודש שעבר, GAMESPOT הכניסו את DIABLO לרשימת המשחקים הגודלים ביותר בכל הזמנים..http://www.gamespot.com/features/6128539/index.html
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים גם סטארקרפט שם, כשוורקראפט 3/וורלד אוף וורקראפט יזדקנו עוד קצת גם הם יכנסו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.