פורסם 2005 ביולי 2920 שנים יש לי2 מחשבים בבית וביניהם רשת המבוססת על שיתוף אינטרנט בלבד לפי המדריך בראש העמוד.. והאינטרנט עבד מצויין רציתי לברר איך אוכל לשתף את המדפסת שלי וכן קבצים שני המערכות מבוססות על Xp Pro בתודה מראש עריכה ניסיתי לשתף את המדפסת באזרת ההגדרות בווינדוס ללא האשף של הקמת רשת ביתית וכאשר חיפשתי את המדפסת במחשב הלקוח קפצה לי ההודעה הבאה
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים מנסיוני הרבה יותר פשוט לשתף מדפסות בדרך הבאה:התחל->הפעלה-> ואז תרשום \\10.0.0.1 (כאשר המספר הוא כתובת ה IP של המחשב שעליו המדפסת, והאלכסונים באים לפני המספר (יוצא הפוך בתיבת טקסט)ואז אתה רואה את כל מה שמשותף במחשב הנ"ל - אם הגדרת את המדפסת כמשותפת (כפתור ימני על האייקון שלה, שיתוף, סמן V" אז כל מה שנשאר לעשות זה דאבל קליק על המדפסת וזה משתף אותה אוטומאטית.
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים אוקיי, זה אומר אחד ממספר דברים1. לא הגדרת אף שיתוף (בעקרון זה לא אמור לקרות, אבל זה יכול לקרות...)2. משהו חוסם:א. תוודא במאפייני ה LAC שגם file and printer sharing וגם client for microsoft networks מסומנים - בשני המחשביםב. פירוול - אם זה הפירוול של ווינדוס, תכנס ל exceptions ותוודא ש file and printer sharing נמצא שם תחת החריגים אם זה לא זה של ווינדוס - תאפשר את הגישה למחשב ההואכמובן, שני הצעדים בשני המחשבים.
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים מחבר ניסיתי את שני הצעדים..לא עזר..עכשיו בקשר לאשף של הווינדוס האם זה כל כך נורא להשתמש בו?
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים לא, אני השתמשתי, עובד פיקס, פשוט לדאוג שבשתיהם מאושר להשתמש ב FILE & PRINTER SHARING, ולדאוג ששתיהם מכוונים לאותו WORKGROUP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.