עבור לתוכן

אזורים דיי מתים במסך בזמן משחק מסויים

Featured Replies

פורסם

היי,

בזמן משחק בחזרה לטירת וולפשטיין יש בערך 7 ס"מ או יותר של אזור מת מצד שמאל ואיזה ס"מ-וחצי מימין.

זה לא היה פעם.(פעם הכוונה כשהיה לי את המסך הקודם ,אותו דגם אבל)

יש לי מסך LG F700P שלא מזמן הוחלף בחדש כי בקודם היו בעיות

צריך לציין שבניד פור ספיד לדוגמא אין את הבעיה הזאת.

ארצה לנצל פוסט זה גם לעוד בעיה.

בניד פור ספיד כשאני מפעיל פילטרים עד הסוף או כמעט עד הסוף המשחק לפעמים נתקע,אבל נתקע באלגנטיות(חח,הכוונה היא שהוא לא נתקע ונשאר באותו מקום אלא שהמכונית זזה אבל המשחק לא מראה את זה ,וזה בידיוק למאית שניה) ,הוספתי זיכרון וזה לא פתר את הבעיה. המפרט שלי הוא:

AMD 3000+

Gigabyte k8n ultra9

1024 ddr

gainward gf6600

תודה:)

פורסם

אתה יכול להביא סקרינשוט?

פורסם

מה ציפית שתפעיל פילטרים עם כרטיס כזה ונידפור ספיד ירוץ חלק? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

תיקון,זה 3 ס"מ. לא יודע למה זה נראה לי 7.  :bash:

בכול מקרה,אני ניסיתי לעשות פרינט סקרין,אבל התוצאה היתה שהתמונה שנראית היתה בגודל הרזולוציה שקבועה לי בוינדוס(1024X768) ובלי האזורים המתים הנ"ל..

חשוב לציין שגם כשאני מפעיל וז'ואלייזר בוינאמפ בפול סקרין דבר דומה קורה.

אף אחד לא ניתקל בבעיה הזאת?

בדרך אני אשאל גם עוד שאלה. המסך החדש בצד שמאל שלו יש לו מין עיוות של גל ,ז"א הקצה שלו לא הולך ישר,אלא כגל. לא הכי רואים את זה כשמסדרים אבל בכול מקרה זה בסדר? וגם כשאני מדליק את המסך,המסך במהירות הופך ממאוד רחב לגודל המסך בערך,למרות שהוא רחב בגובה,אבל באורך הוא קצת מצומצם..ממש קצת.

אחרי איזה 10 דקות זה מסתדר פרפקט..

גם זה בסדר?

ולמה לא?(לגבי הניד פור ספיד), לפי מה שהבנתי המשחק דיי ישן,למה אי אפשר להפעיל עם כרטיס מסך כמו שלי בדיטיילס מקסימליים?

*אגב, לגבי המסך. ניסיתי להחליף קצב ריענון ל85,אין שינוי. ניסיתי להתקין מחדש דרייברים,אין שינוי.

במסך הקודם זה עבד במסך מלא(אותו מסך F700P של אל ג'י)

עכשיו לא.

ועוד משהו,כשאני פותח פוטושופ לדוגמא עם תמונה התמונה נראית מתוחה. מה אני עושה כדי לתקן את זה?

יש לי יותר מידי בעיות במחשב ובמסך ואני הייתי רוצה לתקן את הכול לפני שאני נוסע ב12.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים