פורסם 2005 ביולי 2920 שנים ואייי איזה שטיח יפה יש לך על הקיר! מאיפה השגת? כמה עלה לך? אני גם רוצה!!חחח סתם התספורת נחמדה המגן דוד לא ממש אהבתי אבל הפסים יפים
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים מחבר חחחחח שטיח חח זה עוד בלי קוצים מחר אם בא לכם אני יעשה קוצים וננעלה תמונה גם של הצדדים זה ששואל למה אז אמממ משתי סיבות אני עוזב א הארץ והחלטתי להשתגע קצת ולהגיד לכולם שאני שם ז** לאן שאני נוסע יש אנטישמיות קטנה אז שכולם יראו שאני לא שם על אף אחד עכשיו איך עלה הרעיון אני יושב במספרה בא להסתפר רגיל פתאום אני רואה את הספר מראה למישהו תמונות מהפלא' אני אומר לו תראה לי ראיתי את המגן דוד אמרתי אני רוצה גם.. קיצר חטפתי קצת צעקות בבית(הרבה!!) וזהו..
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים מחבר ערסים לא ערסיםלא אכפת ליהתמונה יצאה בזווית לא הכי טובה מחר אני אצלם את זה יותר טוב ומהצד
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים לאן אתה עוזב אם אפשר לשאול??וכאילו מה תעשה עם יעלו עליך 5 אנשים חחח...המגן דוד סתם מושך תשומת לב מיותרת, שים שרשרת עם מגן דוד וזהו....
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים ערסים לא ערסיםלא אכפת ליהתמונה יצאה בזווית לא הכי טובה מחר אני אצלם את זה יותר טוב ומהצדזווית לא טובה??יש עוד בצדדים?
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים דווקא יצא יפה אחי.. תהנה.. ולא כל מי שעושה תספורת טפה שונה נחשב ערס אז אל תהיו מעפנים..
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים מחבר לאן אתה עוזב אם אפשר לשאול?? וכאילו מה תעשה עם יעלו עליך 5 אנשים חחח... המגן דוד סתם מושך תשומת לב מיותרת, שים שרשרת עם מגן דוד וזהו.... צ'צ'ניה אם באים אליי חמש אני זורק עליהם את הMP3 שלי חח סתם אוקראינה דווקא יצא יפה אחי.. תהנה.. ולא כל מי שעושה תספורת טפה שונה נחשב ערס אז אל תהיו מעפנים.. עוד ילד מתלהב בן 12 נרשם. Welcome to the club עדכון 15 תודה אחי.. וכן יש בצדדים משהו חבל"ז!!! מחר תמונה עליי
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים WTFלמה אתה עוזב לצ'צ'ניה???????עדיף כבר ישראל חחחחחח, מה יש שם לעשות???בקושי אינטרנט מהיר יש שם...וגם שם לא ממש בטוח.. :-\
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים WTFלמה את עוזב לצ'צ'ניה???????עדיף כבר ישראל חחחחחח, מה יש שם לעשות???חחח ראסמיוהתספורת יצאה פצצה מחר תעלה תמונות בצדדים נראה איך זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.