פורסם 2005 ביולי 3020 שנים ראיתי מגרש השדים הלא מצוזר בפעם הראשון לפני כמה חודשים בהוט וזה בכלל לא סרט מפחיד פרויקט המכשפה מבלייר בהרבה יותר מפחיד לא אל תגזימו המכשפה מבלייר לא מפחיד הוא פשוט לא מובן.. מי שהבין את הסוף של הראשון מוזמן להסביר לי אותו
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים התוספת בלא מצונזר זה איזה 12 דקות שלא שידרו במקורימה יש ב-12 דקות האלה אין לי שמץוחייבים להפסיק להאכיל את הילדה הזאת במרק אפונה.
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים בקשר לסוף של פרוייקט המכשפה מבלייר..בראיונות שהבחורה עושה בתחילת הסרט, אחד המרואיינים אמר שהמכשפה הייתי מעמידה את ה"קורבנות" בפינה וכנראה אחר כך הורגת אותם...ובסוף הסרט רואים את אם אני לא טועה את מייקל עומד בפינה קפוא על המקום....
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים בקשר לסוף של פרוייקט המכשפה מבלייר..בראיונות שהבחורה עושה בתחילת הסרט, אחד המרואיינים אמר שהמכשפה הייתי מעמידה את ה"קורבנות" בפינה וכנראה אחר כך הורגת אותם...ובסוף הסרט רואים את אם אני לא טועה את מייקל עומד בפינה קפוא על המקום....אההההההההבאמת איך לא שמתי לב לזה.... תודה רבה! עכשיו יש לי חשק לראות את הסרט שוב..
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים האמת שאני לא זוכר כלכך את הסרט(פרוייקט המכשפה מבלייר) כי ראיתי אותו דיי מזמן אבל אני רק זוכר שהוא היה מפחיד נראה לי שאני יקח אותו מתישהו מבלוקבסטר...
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים סרט מגעיל, לא מפחיד אגב אתמול בלילה ראיתי את הניצוץ, סרט מוזר לאללה, גרם לי לפחד ממסדרונות ארוכים,חח
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים פרוייקט המכשפה מבלייר סרט מפגר כזה אבל מפחיד הסוף איכזב אותי רצח :-[יצא לזה המשך?
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים מגרש השדים הוא לא מפחיד ולא מגעילהוא קרע אותי מצחוקבטח כל מי שפוחד ממנו הם אלה שחושבים שהחיים יפים וורודים כמו בשנות ה70 שכל האנשים היו היפים
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים הוא לא מפחיד בסטנדרטים של היוםאבל פעם כשאנשים הלכו לקולנוע וראו אותו הוא באמת הפחיד אותם כי הוא נחשב אז אחד מחלוצי סרטי האימה
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים אתם אומרים לא שווה לראות פרוייקט המכשפה מבלייר 2? הוא עוזר להבין קצת תסרט הראשון זה הולך באותו קו?
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים מגרש השדים הוא לא סרט מפחיד..... ראיתי אותו לפני כמה שנים אצל חבר שלי עם עוד כמה חברים... והוא פחד לסגור את האור ולראות את הסרט בטענה שהוא מפחיד.... לא יודע.... אותי הוא לא הפחיד (זו הייתה הגרסא הלא מצונזרת)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.