עבור לתוכן

כמה שאלות תיאורטיות על MS Flight Simulator 2004

Featured Replies

פורסם

התחלתי להתעניין בסימולטורים ואחרי שחטפתי שוק מהריאליזם של Lock On (המטוס התפוצץ על מסלול ההמראה בגלל שלא הזרמתי מספיק CO2 למנועים או משהו כזה) החלטתי לעבור למגזר האזרחי של סימולטורי הטיסה, ולכותר הדגל: MS Flight Simulator 2004.

אך לפני שאני מתחיל לשחק, מעניינים אותי כמה דברים:

1. הבנתי שאפשר לשחק גם עם מקלדת, אבל האם עדיף ג'ויסטיק? האם השליטה איתו יותר נוחה והאם זו יותר עניין של תוספת לריאליזם של המשחק?

2. אם נגיד אני מתכנן להטיס איזה בואינג חביב מנתב"ג לניו יורק למשל, האם הטיסה תארך 14 ומשהו שעות כמו טיסה אמיתית?

3. משיטוט בפורום סימולטורים בגיימר, שמתי לב שהם עורכים מטסים של חברי הפורום, אבל בשביל להיות שותף במטס צריך להכיר נתיבי אוויר, לדעת להשתמש במפות GPS, להכיר נתיבי CVFR וכל מיני מושגים מקצועיים אחרים. האם הכרחי ללמוד את כל הדברים האלה בשביל טיסה פשוטה, או שגם אלו כל מיני אלמנטים להעצמת הריאליזם במטסים?

ובקשה אחת, אם מישהו יכול לפרסם אתר שמאפשר להוריד Sceneries של ערי ישראל ובכלל אתר מקיף בעברית על כל מיני תוספים וטיפים למשחק.

תודה מראש ושבת שלום :)

פורסם

לוק און באמת סימולטור איכותי :xyxthumbs:

1. ג'ויסטיק הרבה הרבה יותר נוח וכמובן הרבה הרבה יותר ריאליסטי.

2. אם אתה לא מקפיץ את הזמן קדימה אז כן.

3. כן, זה הכרחי, במשחק יש המון טוטוריאלים שילמדו ויכשירו אותך, עם הרבה זמן ומוטיבציה תוכל ללמוד את הכל.

4. www.avsim.com - האתר מכיל כמות עצומה של הורדות לFS2004 ולכל מיני סימולטורים אחרים, פשוט להרשם ולהוריד.

עוד משהו קטן, לדעתי מאוד מאוד כדאי לך לקחת את הזמן ולשבת על avsim ולהוריד סינרים, מטוסים ועוד כמה דברים, אם תוריד דברים איכותיים המשחק ישתפר ללא היכר, יש גם הרבה חבילות וקיטים להורדה שמגבירים עוד יותר את ההנאה והריאליזם, יש לי תיקיה של כמה גיגות עם מלא הורדות ששיפרו מאוד את המשחק.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, תודה רבה! :)

בקשר לג'ויסטיק, נראה איך אני אתקדם עם המשחק, ועם תהיה כימיה, אולי אני אשקיע באיזה ג'ויסטיק חביב - יש לך המלצות על דגם איכותי וזול (בסביבות ה-200 ש"ח)?

אמנם לא יצא לי לבקר ב-avsim אבל יצא לי להיכנס ל-Vatil.org ולהוריד משם כמה Sceneries. עכשיו, תראה מה הבעיה - הורדתי לדוגמה Scenery של מטרופולין תל-אביב, אבל גם הורדתי Objects של בניינים בתל אביב ושדה תעופה בן גוריון. יכול להיות שתהיה התנגשות בין ה-Sceneries?

פורסם

לגבי הג'ויסטיק, תשאל בפורום סימולטורים בגיימר, הם מבינים בזה טוב.

לגבי הסינרי, יכולים לקרות כמה מקרים:

1. התנגשות כמו שאתה אומר.

2. שהם לא יפריעו אחד לשני (במידה והם לא מחליפים את אותם הקבצים).

3. הם פשוט יחליפו אחד את השני, למשל שהמטרופולין יפעל אבל הבניינים לא.

פורסם

משחק גדול דוד שלי טייס ויש לו את זה עם ג'וייסטיק ממש טוב וזה כיף לאללה.

כל ג'ויסטיק יהיה טוב אם יהיה בו THROTLE וPITCH תחפש כאלה ג'וייסטיקים רצוי אחד רוטט כזה זה מגביר את החוויה אבל אני חושב שזה לא יכנס לך לתקציב.

פורסם
  • מחבר

הממממ....אוקיי, אני אחקור קצת בקשר לג'ויסטיקים.

תודה רבה לשתיכם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים