פורסם 2005 ביולי 2920 שנים שלום לכולםהיום קניתי כמה חלקים ואני משדרג ת P1 שהיה ליקניתי לוח מעבד וכרטיס מסך חדשים (זכרונות עוד מעט)עכשיו יש לי מארז של P1יש לי בעיה קטנהבספקים הישנים היה כפתור כזה שלוחצים עליו ואז המחשב היה נדלקעכשיו הוצאתי תכפתור הזה כי אני מחליף תספק.נשארו לי כפתור של ריסט וכפתור סטנד-בייהכפתור של הPOWER נשאר בלי לחצן כי הוא היה מותאם לספק.אז עכשיו יש לי שתי כפתורים כמו של הריסטשאלתי היא אם אני יכול לחבר את החיבור של הסטנד-ביי שיהיה זה שמפעיל תמחשב?הלחצנים של הריסט והסטנדביי הם קפיצים כאלהת לא נשארים לחוצים.
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים אי אפשר לחבר ספק של פנטיום 1 ללוח אם חדש. שכח מזה. קנה מארז וספק חדשים, 300-400 שקל.
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים מחבר על המארז יש חורים ל ATXבנוגע לספקת ש לי ספק ג'נרי ל P4 400W מהמחשב שלי כי את שלי החלפתי לENERMAXהבעיה היא שהכפתור של ההדלקה של המחשב היה מוטמע בכבלים של הספקעכשיו יש לי 2כפתורים, אחד ריסט וסטנדביי שהם אותו סוג לחיצהאני שואל אם אפשר לחבר את הסטנדביי ללוח ואיתו להפעיל תמחשב!
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים כן. זה משנה לא לאיזה שימוש הוא היה. העיקר תחבר אותו לפין שאחראי על הדלקת המחשב בלוח.
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים מחבר אוקיימחר אני ינסה ויבדוק.נשאר לי להביא זיכרון...המתגים הם צריכים להיות כאלה קפיצים כאילו הוא מקצר בין החוטים רק מתי שזה לחוץ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.