פורסם 2005 ביולי 3020 שנים תקשיב גאון, אם היו עולים על שיטה בשביל להוציא דאבלים אתה יודע כמה כסף כבר היו מגלגלים בקראפס??? הבן אדם שימצא שיטה להוציא דאבלים יהיה יותר עשיר מביל גייטס.
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים תעביר כמה שעות על השש בש של מיקרוסופט תנסה להבין את החוקים הבסיסיים, ואיך זה שאתה לא יודע שש בש??
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים הקוביות משחקות לפי חוקי הפיזיקה....ועדיין......הסבירות להוציא דאבל היא 1:30 אלא אם תניח את הקוביות בצורה של דאבל אתה לא יכול לדעת בוודאות איזה מספר אתה מוציא ואם אתה מוכיח לי שכן אני מוכן לתת לך את הבית שלי.
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים ועדיין......הסבירות להוציא דאבל היא 1:30 אלא אם תניח את הקוביות בצורה של דאבל אתה לא יכול לדעת בוודאות איזה מספר אתה מוציא ואם אתה מוכיח לי שכן אני מוכן לתת לך את הבית שלי.לא בדיוק, הסיבורת להוציא דאבל היא 16.66% ולא 1 ל 30http://www.paulspages.co.uk/bgvaults/tips/dicerolls.php
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים נו בטח שזה 16.667%חישוב פשוט בהסתברות1/36 ההסתברות לקבלת זוג כלשהוומכיוון שיש 6 דבאלים, מכפילים ב6 ויוצאת התוצאה
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים אני מודה ומתוודא, אני לא יודע לשחק ששבש... :-\ :-X HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך משחקים ששבש חברים? תסבירו לי בבקשה. קבעתי עם חברים לשחק ששבש ואני הולך למות אם הם מגלים שאני לא יודע ששבש :o :o אני לא רוצה להעליב, או חס וחלילה ללעוג (אני בעצמי חצי הונגרי) אבל אתה אשכנזי, נכון?
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים חחחחחחח נראה לי שהיום אפילו אשכנזים יכולים להיות טובים בששבש אני תמיד הטלתי את האשמה להפסדים הרבים שלי על מוצאי האשכנזי אבל היום אני כבר יותר טוב
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים מחבר אני לא רוצה להעליב, או חס וחלילה ללעוג (אני בעצמי חצי הונגרי) אבל אתה אשכנזי, נכון?לא.
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים מחבר יוו בחיי, אם הייתי יודע שלא תעזבו אותי על זה לא הייתי אומר את זה מהתחלה. חבר'ה, רדו מזה. כל אחד עשה שטויות בחיים שלו, אין מה לעשות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.