עבור לתוכן

צבעים נמרחים בגלישה באינטרנט במסך דק חדש

Featured Replies

פורסם

רכשתי היום בשעה טובה מסך דק-SAMSUNG 710T המהולל.התקנתי לו הכל הוא מחובר דיגיטלית ,אבל בגלישה באינטרנט הצבעים ממש נמרחים במיוחד בכחול ובפורום הזה :pissed:.

WTF?חשבתי שאין מריחות במסך הזה!!!

:please:

• תגובות 33
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נשמע כמו מסך דפוק.

תבדוק עם החנות מה אפשר לעשות.

פורסם

באמת שזה מוזר.... בטוח יש איזה פאק במסך.....

תלך לחנות ותגיד להם מה הבעיה... ואז הם יחברו את המסך לאחד המחשבים שלהם... ואז תראה אם יש את אותה הבעיה...

פורסם

באמת שזה מוזר.... בטוח יש איזה פאק במסך.....

תלך לחנות ותגיד להם מה הבעיה... ואז הם יחברו את המסך לאחד המחשבים שלהם... ואז תראה אם יש את אותה הבעיה...

מהנסיון שלי תמיד שתביא את זה לחנות זה יפעל כמו חדש :pissed:

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה.

יום ראשון אני שם.

פורסם

תוודא שאתה גם עובד ברזולוצייה הטבעית של המסך (בLCD זה 1280X1024 כמובן :) ) ומקונפג/מוגדר היט.

פורסם
  • מחבר

עברתי לפיירפוקס ואין מריחות רק בכפתור גלילה של הדפדפן יש{אבל מי משתמש בזה בכלל}ובמשחקים וסרטים אין שום מריחות ככה שהמסך תקין כנראה.

לא?

פורסם

עברתי לפיירפוקס ואין מריחות רק בכפתור גלילה של הדפדפן יש{אבל מי משתמש בזה בכלל}ובמשחקים וסרטים אין שום מריחות ככה שהמסך תקין כנראה.

לא?

לא מציע לך לקחת סיכון,קח אותו לחנות ובתבקש שיבדקו לך.

פורסם
  • מחבר

אין טעם.אם הכל עובד לי מעולה חוץ מיזה אז זה לא משהו שיפריע לי.

פורסם

אין טעם.אם הכל עובד לי מעולה חוץ מיזה אז זה לא משהו שיפריע לי.

סבבה,החלטה שלך. תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

המסך הוא עם זמן תגובה של 12MS כלומר ללא מריחות (יש מריחות במשחקים מהירים אבל ממש צריך להתאמץ כדי לשים לב) ואני גם מדבר מניסיון אישי (710T כבר אצלי זמן מועט אך מספיק שבוע וחצי)

צריך לבדוק אם המסך שלך תקין כי הוא נשמע שלא

דבר נוסף ולא קשורה לבעיה - כיוונן צבעים

אני מניח ששמת לך לתוכנה MAGICTUNE של SAMSUNG כדי לכוון את הצבעים

מה שאני מציע זה זה:

להוריד את הגירסה 3.7 ולהריץ אותה כדי לכוון את המסך

התוכנה היא דפוקה אבל מאוד נוח אחרי שמכוונים דרכה לראות איך הצבעים של המסך צריכים להיות

אחרי הכיוונון לעבור להגדרות של הכרטיס מסך ולכוון את הצבעים ידנית (פה עוזר הכיוונן עם התוכנה שאנחנו יודעים לאיזה מצב שואפים)

ולבסוף להסיר את התוכנה הדפוקה הMAGICTUNE ולהשאר רק עם כיוונן צבע של הכרטיס מסך

(התוכנה דפוקה מדוע: אם נכנסים למשחק כולשהו אז הגדרות צבע אחרות עולות על הכיונון של התוכנה ואז צריך להיכנס ולטעון מחדש את הצבעים של הMT וזה הורס את החיים)

פורסם

אני חושב שהייתה לך בעיה כמו שלי הייתה פעם עם ה LG שלי,

קודם כל, איך הוא מחובר אצלך עם ה DVI או אנלוגי ?

כי באנלוגי זה עשה לי בעיות,

לדעתי זה קורה בגלל שהוא מנסה להציג איזשהו צבע שאין לו,

רוב מסכי ה LCD הם 16.2 מיליון צבעים ומציגים את ה 0.5 מיליון הנותרים בעזרת Dithering

ויש אתרים שבעיקר ברקע יש כל מיני תבניות מסובכות של צבעים שהמסך פשוט לא יודע לטפל בהם.

לי נפתר ברגע שעשיתי AUTO ADJUST.

פורסם
  • מחבר

משום מה כשאני לוחץ על פתור AUTO במסך ,אני מקבל תשובה כזאת על המרקע:

AUTO ADJUST NOT AVAILABLE. :pissed:

פורסם

רכשתי היום בשעה טובה מסך דק-SAMSUNG 710T המהולל.התקנתי לו הכל הוא מחובר דיגיטלית ,אבל בגלישה באינטרנט הצבעים ממש נמרחים במיוחד בכחול ובפורום הזה :pissed:.

WTF?חשבתי שאין מריחות במסך הזה!!!

:please:

אתה עובד על 75HZ ?

פורסם
  • מחבר

על 70.הוא לא נותן לי 75 משום מה.רק 70 או 60.יש אפשרות לעשות 75 אם מסירים איזה סימן שכאילו מגן עליי לא לבחור במשהו לא מתאים שעלולו לפגוע בחומרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים