פורסם 2005 ביולי 2920 שנים שלום היום קניתי באופיס דיפו מטליות למסך LCD של חברת Fellowes.... האם המטליות האלה טובים ? האם יכול להיגרם נזק למסך ? תודה!
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים לא יגרם נזק אם רשום שזה מיועד לLCD משום מה...ואפשר בכלל לנקות עם מגבונים ואז לנגב עם נייר טואלט או משהו אחר
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים מחבר לא רשום שזה מיועד ל-LCD אבל שאלתי את המוכר והוא אמר לי שזה ל-LCDוחוץ מזה רשום בקופסא - ANTI-STATICנ.באחרי שאני מסיים לנקות עם המטליות האלה ... אני צריך לנקות את המסך גם אם נייר יבש ? כמו טישו ?
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים נ.באחרי שאני מסיים לנקות עם המטליות האלה ... אני צריך לנקות את המסך גם אם נייר יבש ? כמו טישו ?בהחלט לא!טישו ו/או כל נייר אחר שלא מיועדים לLCD עלולים לשרוט ולגרום לפגיעה בציפוי העדין.
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים מחבר אז אחרי שאני מנקה עם המטלית (כמובן שהיא רטובה בחומר המיוחד...) צריך לנקות עם איזה נייר או משהו ?או שלהשאיר ככה עד שהמסך יתייבש ?
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים שלא תעז להשתמש במשהו אחר! המטליות האלו טובות בלי תוספת של ניירות אחרים!! בנוסף אם יש כתמים עקשניים או טביעות אצבע (חס וחלילה ) יש חומר ניקוי מיוחד שמתאים למסכים דקים אני למשל משתמש בבד המיוחד שבמשקפי השמש של אוקלי! ויש לי נוזל מיוחד אם משהו מסרב להתנקות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.