פורסם 2005 ביולי 2920 שנים שלום, הנה ספינת החלל של כ"א מהסדרה Stargate למי שמכיר. אני עדיין עובד עליה:
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים נראה נחמד מאוד. אני בטוח שכשתוסיף את הטקסטורות זה ייראה ממש טוב.אני לא יודע אם כבר עשית את זה, אבל כדאי לך לחשוב על מידול חלקים מסויימים בכמה רמות פירוט, כדי שזמן הרנדור לא יהיה אסטרונומי (בייחוד אם אתה מתכוון לעשות עם זה אנימציה)
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים מגניב שיש עוד אנשים שרואים את הסדרה הזאת 8)ראיתי אותה עוד מההתחלה התחלה אבל בזמן האחרון לא יוצא לי.בכל מקרה עבודה מעולה.
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים יפה מאוד!אני לא רואה את הסדרה אז אני לא יודע איך נראה המקור אבל היא נראת קצת מורבע בצדדים תעגל ושוב אם במקור אם מרובעת אז תשאיר את זה ככהחוץ מזה יפה מאוד!!
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים בתור אחד שכן עוקב אחרי העונות האחרנות..קבל ח"ח על הרמת דיוק המדהימה...ממש יפה....אם איזה תוכנה עשית את זה?
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים קודם כל קבל ח"ח. עבודה טובה, אחרי שתוסיף תתקסטורות תעדכן תת'רד דבר שני, מעניין אותי, באיזה תוכנה עשית את זה וכמה זמן זה לקח לך? (פשוט התחלתי לא מזמן על lightwave אז מעניינים אותי הפרטים
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים מחבר תודה לכולם.אני עובד עם 3D Studio Max.המודל הזה לקח בערך 15 שעות עבודה.
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים יפה מאודתשתמש גם בפירוט של טקסטורה לשם הפירוט ברנדר הסופיאל תשכח אנטנות ופנסים על הספינהתנסה לרנדר בצורה ריאליסטית כאשר התאורה גלובלית לחלוטין (כמו בחלל) אבל עם מקור מסוייםתסתכל בסרטי STARWARSKEEP IT UP GOOD JOB
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים מה זאת אומרת גלובלית לחלוטין? אין בחלל שום מקור אור מלבד השמש הקרובה... אם בסצינה שהוא עושה אין מקור אור ספציפי, יענו שמש קרובה.. לא אמורים לראות כלום בכלל...זה כמובן בתנאי ואתה רוצה לשמור על מציאותיות, מה שלא עושים באף סרט או סדרות חלל... מה מעניין לראות חלליות טסות בחלל, ולא רואים כלום מלבד את האורות שהספינה יוצרת? שלא נדבר על קרבות חלל, בלי רעשים של מנועים ולייזרים (אין קול בחלל...) או פיצוצים עם להבות (מלבד החמצן בחללית עצמה, אין עוד חומר בערה.. אז כל פיצוץ, צריך להיות פוף קטן של אש שבפחות משניה יעלם ... ).
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים וגם בחלל אין בכלל הדף כי אין אוויר לדחוס (אז גם אין בום כמו שאמרת). אז בקיצור כל פיצוץ הוא לא יותר מכמה ניצוצות חלל זה ממש עלוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.