פורסם 2005 ביולי 2920 שנים כשאני רושם startx אני מקבל הודעת שגיאה שלfatal error : no screens foundוגםfatal io error 104 (connection reset by peer) after 0 requestsאיך מגדרים מסך או פותרים את error 104 הזה (אין לי שום ידע בלינוקס וזהו הפעם הראשונה שאני מנסה להתעסק עם זה)האם יש דרך אחרת להפעיל את המערכת הגרפית מלבד startx?
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים מחבר טוב אז הפקודה הזו שרשמת לא עבדהאבל לאחר שיטוט ברחבי הספריות שם (אני מניח שטרמינל זה השם לשורת פקודה שם , לא?)מצאתי את הקובץ xf86cfg או משהו דומה שהפעיל תוכנה גרפית שבה אני מעדכן את כל הנתונים של מסך , עכבר ובכלל (משהו בסגנון הcontrol panel של חלונות)הגדרתי שם מסך והכל ועדיין אני מקבל את אותם ה errores חוץ מזה משהו שאני דיי מתקשה בו זה להבין מה הוא קובץ הפעלה ומה לא בdos היו סיומות לקבצים וכאן אין לי מושג כל כך מה אני רואהחוץ מזה מה מסמלים ההבדלים בצבעים בין קובץ לקובץ כשאני רושם ls?ואיך אני עושה edit לקבצים?
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים צדקת, טרמינל זוהי שורת הפקודוה.באיזו הפצה מדובר? תנסה את הפקודות (כ ROOT):xorgcfg -configurexorgconfigX -configureלגבי סיומות קבצים:http://www.redhat.com/docs/manuals/linux/RHL-9-Manual/getting-started-guide/s1-managing-file-types.html
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים מחבר כבר מנסה...בקשר לסיומת קבציםזה בדיוק הקטע שאני לא רואה סיומות לקבצים....הקבצים הם פשוט שמותאם אני רושם dir כמו בדוס שהיה פעם אז אני רואה את הרשימה כרגילהאם אני רושם ls אני רואה את הרשימה עם צבעים שונים לכל קובץ \ ספריהההפצה היא מנדרייק 9.2
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים אם תעשה ls --color קבצי הרצה יהיו בצבע ירוק... בלנוקס אין הפרדה, אפשר לעשות שכל קובץ יהיה הרצה בלי קשר לסיומת שלו...אם תעשה ls -l הקבצים שהבהתחלה יהיו מסומנים עם x הם ניתנים להרצה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.