עבור לתוכן

איך נרשמים לGMAIL?

Featured Replies

פורסם

היי כולם

רציתי לדעת איך אני נרשם לGMAIL

כי באתר אין אפשרות להירשם

תודה

פורסם

תן לי את האימייל שלך אני ישלח לך הזמנה להירשם

פורסם

תה צריך שישלחו לך הזמנה. תרשום כאן את האימייל שלךף ומישהו כבר יזמין אותך(אני).

פורסם
  • מחבר

נחמד מצדכם

באמת תודה

dj920@nana.co.il

פורסם

לא הבנתי מה כל הקטע סביב הגמיל הזה זאת סתם עוד תיבת דואר רגילה שמגיעה בנפח קצת גדול מהרגיל למה כולם מתלהבים מזה כל כך??

פורסם

לא הבנתי מה כל הקטע סביב הגמיל הזה זאת סתם עוד תיבת דואר רגילה שמגיעה בנפח קצת גדול מהרגיל למה כולם מתלהבים מזה כל כך??

התיבת דואר הכי טובה שיש ברשת כרגע... גם 2GB, גם ממשק מדהים (יותר טוב מ OUTLOOK EXPRESS), גם SPAM FILTER מעולה, גם כל מני אפשרויות, כמו למשל אם מישהו שולח לי מייל ל noob+friend@gmail.com אז ישר כל הדוא"ל שמגיע לתא של NOOB לכתובת הזו יגיע ל FRIEND LABEL שלו ועוד מיליון דברים.. קיצר, אין משהו שמתקרב לזה...

פורסם
  • מחבר

הבנתי שיש דרך להפוך אותו להרדיסק כזה אוןליין או משהו

איך עושים את זה?

פורסם

כמו למשל אם מישהו שולח לי מייל ל noob+friend@gmail.com אז ישר כל הדוא"ל שמגיע לתא של NOOB לכתובת הזו יגיע ל FRIEND LABEL שלו ועוד מיליון דברים.. קיצר, אין משהו שמתקרב לזה...

איך עושים את זה?

תמיד אני עושה את זה ידנית...

פורסם

תעשה LABEL בשם FRIENDS ופשוט תתן לחברים שלך את הכתובת שלך בצירוף +FRIENDS אחרי השם משתמש.. כל הדברים האלו רשומים ב HELP וגם את תחפש בגוגל GMAIL TIPS תמצא מלא דברים כאלו..

פורסם

ממשק פשוט ונוח, 2.5 גיגה, מהירות גבוהה להפליא, וכל הפיצ'רים שבאים איתו, USER FRIENDLY, אין פרסומות (חוץ מ3 קטנות שיש ליד כל הודעה שאתה פותח, הן ממש לא מפריעות.), תומך POP3 ועוד.

פורסם

למיטב ידיעתי לא חייבים הזמנה : Google Accounts

פורסם

ממשק פשוט ונוח, 2.5 גיגה, מהירות גבוהה להפליא, וכל הפיצ'רים שבאים איתו, USER FRIENDLY, אין פרסומות (חוץ מ3 קטנות שיש ליד כל הודעה שאתה פותח, הן ממש לא מפריעות.), תומך POP3 ועוד.

רק עכשיו שאמרת לי שיש פירסומות בצד שמתי לב :lol:

ואלה שמעליי, שלחתי הזמנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים