עבור לתוכן

מה חשוב יותר: אוזניות או נגן?

Featured Replies

פורסם

לאחר קריאה מרובה באינטרנט לקראת רכישת נגן MP3 פלאש, נקלעתי לדילמה. אשמח אם תעזרו לי. ההתלבטות שלי מתחילה כאן. אני חושב לרכוש אחד משני מכשירים של IRIVER:

1. IFP-990 256MB מחיר: 495 ¤

2. IFP-795 512MB מחיר: 630 ¤

אני מבין ששניהם נותנים אותה איכות סאונד, וההבדלים העיקריים הם בכך שלסדרת 900 יש מסך צבעוני וסוללה נטענת. אני יכול לוותר על שניהם לטובת 512MB.

אוקי, היכן הדילמה בדיוק? אני מבין שהאוזניות מהוות חלק חשוב מאוד באיכות הסאונד הפוטנציאלית שאפשר להוציא מהמכשירים האלה. חשבתי לרכוש אוזניות של Sennheiser מדגם PX-100 (כנראה במחיר 250 ¤). אך יחד עם הנגן אני ממש עובר את התקציב שלי. השאלה שלי היא מה חשוב יותר: אוזניות או נגן?

כלומר, מה עדיף, למשל, משתי האפשרויות הבאות:

1. אחד מהנגנים 990 או 795 עם האוזניות המקוריות שלו.

2. Sandisk 256MB במחיר 350 ¤, (http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=38386 ), בתוספת האוזניות PX-100 האמורות סה"כ 600 ¤ בערך.

(או כל נגן ג'נרי אחר שמומלץ בסכום כזה)

היכן אקבל את איכות הסאונד הטובה ביותר? זה כל מה שחשוב לי.

פורסם

אממממ שאלה לא קלה

אני חושב שזה יהיה בערך ככה

נגן איכותי+אוזניות לא רגילות=איכות בינונית

נגן בינוני+אוזניות איכותיות=איכות בינונית גם

למה?

המכשיר מוציא איכות טובה אבל אין אוזניות טובונות שיוציאו את הצליל הזה

לעומת נגן שהוא בינוני כמו הסנדיסק שמוציא צליל בינוני והאוזניות טובות אז הצליל לדעתי בשתי המקרים יהיה זהה אולי עם עדיפות לנגן עם האוזניות האיכותיות...

בכל מקרה אם אתה קונה נגן טוב אז מומלץ לקנות איתו אוזניות איכותיות.. :xyxthumbs:

פורסם

עדיף לך לקנות נגן איכותי + אוזניות בינוניות, האוזניות שמגיעות עם הIRIVER לא כול כך רעות גם.

בעתיד שיהיה לך עוד כסף תוסיף אוזניות איכותיות.

פורסם

עדיף באמת להשקיע בנגן ולהשיג במשך הזמן עוד כסף ולקנות אוזניות איכותיות

פורסם

ואתה יכול גם לקנות את הMX550 ככה שאתה לא תעבור את התקציב שלך

פורסם

הוא רצה PX100 שזה אומר לא אוזניות כפתור

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

אני מוכן לשקול אוזניות כפתור, השאלה האם יש כאן ממש הבדל רציני מבחינת איכות? MX550 או נאמר MX400 זה הבדל שמים וארץ מ PX 100? האם בכלל ניתן להשוות ביניהם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים