פורסם 2005 ביולי 3120 שנים אם כבר רופאה אז שתיהיה גם רוקחת כן כי זה ידוע שכל רוקחת שאתה פוגש אתה מזיין :
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים עזוב אותך אם כבר רוקחת אז שתהיה דוגמנית שווה משו טוב :jump:ואז אתה דופק אותה כמו חיה
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים חח הייתי אומר שאתם קצת חרמנים ותראו איפה התרד הזה התחיל ואיפה הוא נגמרואני יסכם את הכול בכללי שתהיה אנגלינה גולי >>>האישה הכי סקסית שווה כוסית יפה מושכת בעולם
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים ואני יסכם את הכול בכללי שתהיה אנגלינה גולי >>>האישה הכי סקסית שווה כוסית יפה מושכת בעולם סוף סוך מישהו עם טעם טוב בפורם!! :yelclap: :yelclap: :yelclap: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים סוף סוך מישהו עם טעם טוב בפורם!! :yelclap: :yelclap: :yelclap: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: אתה רוצה להגיד לי שיש מישהו בפורום שחושב שאנג'לינה ג'ולי לא כוסית?!
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים כן כי זה ידוע שכל רוקחת שאתה פוגש אתה מזיין : מי אמר לזיין .. צריך בשביל לחמם בוף ושתרקח לי איזה משהו טוב ...
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים אתה רוצה להגיד לי שיש מישהו בפורום שחושב שאנג'לינה ג'ולי לא כוסית?!אף אחד לא אמר שהיא לא כוסיתהיא פשוט לא הכי כוסית בעולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.