פורסם 2005 ביולי 3020 שנים למי לעזעזל עושים פוזה? לחברים? שילכו לעזעזללא צריך לעשות כזה דבר בשביל פוזותאם אנשים לא מעריכים אותכם אז שיחפשו מי שינענע אותם
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים גם אני לא נוגע בזה, ואני גם לא אנסה.כשאנשים מעשנים לידי זה מפריע לי , ואני מתחיל להשתעל.אני לא רוצה לחשוב על זה איך זה יהיה אם אני אנסה את זה.
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים אצלי יותר גרועשמעשנים לידי אני מקבל כאב בטןואם שתיתי חלב לפני זה בכלל הלך לי היוםאבל זה לא אותו דבר כמו עשן של מכוניות וזה הם עוד בסדר ככה ככהאבל עשן של צמחים זה מסריח משהו פחד
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים :םמעשן נרגילה כל יוםסיגריות... אף פעם לא החזקתי אחת כזאת ביד שלי כשהיא דולקת אני נגעל רצח מזה.ודברים אחרים? כשיש.. :anim-jjd:
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים :םמעשן נרגילה כל יוםסיגריות... אף פעם לא החזקתי אחת כזאת ביד שלי כשהיא דולקת אני נגעל רצח מזה.ודברים אחרים? כשיש.. :anim-jjd:יא מאאגניב (!)
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים אבל גם נרגילה זה לא מי יודע מה בריא בגלל שזה עובר מפה לפה אז אפשר לקבל מחלות כמו הרפס וכו' וגם אפשר לחלות מזה בסרטן ממש כמו סיגריות
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים לא רק ...קודם כל עישון חומרים טבעים מזיק הרבה פחות לריאות מאשר סיגריות רגילות .דבר שני , חומרים טבעים מרוממים את הנפש ואת הרוח ;D , ככה שזה כבר יתרון אדיר .דבר שלישי , כדורים אי אפשר לעשן , אז זה יעבור כבר לסקר אחר .
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים בגלל שזה עובר מפה לפה אז אפשר לקבל מחלות כמו הרפס וכו' ב****ט זה בדיוק כמו להתנשק עם בחורה. אני אישית מעשן נרגילה ובזמן האחרון יוצא לי לעשן כמעט כל יום (החופש הגדול ) אני מעשן את זה רק בגלל הטעם של זה וגם בגלל שזה משחרר ממני הרבה מאוד לחצים. אני יודע שזה לא בריא. ואני חושב שאם מישהו לא מקבל מישהו רק בגלל שהוא לא מעשן אז זה לא נקרא "חבר". בסיגריות אף פעם לא השתמשתי ואני אף פעם לא השתמש כי זה פשוט זוועה.
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים אני מעשן פעם בהרבה מאד זמן (הרבההה מאאד יעני אפשר לספור על שלוש ידיים תפעמים שעישנתי. נראה לי, אולי על פחות), אבל מהפעמים שעישנתי יצא להבין כמה דברים:- טבק של שוק זה לא טוב.- תפוחים עושה כאב ראש אחרי כמה זמן.- נרגילה זה חמוד מאד.- סיגריות יותר, לא יודע למה. אבל יותר נחמד.וזהו....
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים לא מעשן כלום ובחיים גם לא אעשן. זה מגעיל אותי לגמרי, אני רק מריח את הריח של הסיגריות של אמא שלי ואני נגעלאני מדמיין איך זה חודר לריאות ויש לי בחילה. בקיצר, בחיים לא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים :ם מעשן נרגילה כל יום סיגריות... אף פעם לא החזקתי אחת כזאת ביד שלי כשהיא דולקת אני נגעל רצח מזה. ודברים אחרים? כשיש.. :anim-jjd: אתה מעשן סמים? איזה קשוח!!!!! ניסתי סיגריה- כמעט הקאתי נרגילה אני מעשן ככה פעם בשבועיים
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים לא.. http://img272.imageshack.us/my.php?image=dsc018615ye.jpg זאת סתם תמונה חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.