פורסם 2002 ביולי 3023 שנים עשיתי פורמט למחשב והתקנתי שוב WinXP רק שאני לא זוכר איך ביטלתי פעם את הPreview הזה כשפותחים קבצי תמונות...והתקנתי ACDSee, פשוט כשאני לוחץ Right click ו Open זה עובד, אבל ה Default של ה Double click זה ה Preview המחורבן. :-\
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים זה קל לסדר את זה תפתח את הAcdseeלך לתפריט Tools ואז תבחר ב Plug in settings ואז אתה בוחר איזה סיומות אתה רוצה לפתוח עם התוכנהואז אתה כבר תבין לבד...בברכהBenor
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים מחבר את זה עשיתי בהתחלה... כל התמונות אמורות להיפתח על התוכנה! Err ! ידעתי שלא הבנתם אותי :AR15: :AR15: :AR15: אני צריך משהו שיסדר את ההגדרות של ה Windows שכש אני ילחץ פעמיים על קובץ תמונה זה יפעיל את הפקודה Open ולא Preview ! :asthanos:
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים טוב ננסה לנקוט בצעד אחר תלחץ על מקש SHift לחוץ ואז תקליק על הקובץ שני קליקים ויפתח לך חלון עם איזה תוכנות לפתוח את התמונה תבחר בAcdsee אני מקווה שזה יעזור לך.בברכה, Benor!
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים מחבר מוזר מאוד שאף אחד לא יודע. נדמה לי שיותר מ-70% מהפורום משתמשים ב XP. :
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים מחבר כןואם תלחץ Right click על קובץ תמונה, אצלי רשום Preview הכי למעלה במודגש במקום Open.
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים אצלי אין דבר כזה, אבל נסה את זה:Tools > Folder Options > File Types כאן בחר את סוג הקובץ, במקרה שלך JPG...לחץ על Advancedסמן Open ולחץ על Set Defaultשמור את כל ההגדרות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.