פורסם 2005 ביולי 2820 שנים אותי יותר מעניין "קרב" בין שלושת האחרונים כי אני מתלבט בין שלושת אלה.. (אני מתכוון לקנות בקרוב..)הצעות לעוד מסכים טובים בסביבות 1500-1800 יתקבלו בברכהעריכה:שכחתי לשאול משו,מה ההבדל בין 710T לבין 710TM?
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים מחבר תגידו, למסך של VS שעם הרמקולים.. ניתן לכבות את הרמקולים?ואיזה מסך הכי משתלם? כי איך שהבנתי מדיניות הפיקסלים בסמסונג לא משו אז מה לדעתכם הכי משתלם?
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים 710tזה גם מה שקניתי עכשיו ובקשר לאחריות זה שטויות כי כשאני קניתי אמרו לי ככה במהלך החודש הראשון אם יש אפילו פיקסל שרוף אחד המסך מוחלף בחדש ולאחר החודש כל 10 פיקסלים שרופים המסך מוחלף (ולא כמו שרשום אצל היבואן :22 בלי קבוצה או שיט כזה)אם אפשר להגיד תשאל אותי ואני יגיד לך תשם של החנות
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים מחבר שלחתי לך פרטית...חוץ מזה אולי רק בחנות שאתה קנית הם מחליפים גם אחרי פיקסל אחד אבל רוב החנויות לא כאלה... כך שאי אפשר להגיד שהם סתם משקרים במדיניות..
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים לא אמרתי שהם משקרים פשוט אמרתי שאין קשר בין המדיניות אצל היבואן ולבין המדיניות של החנות שממנה אתה קונה וזה מה שחשובשלחתי לך בפרטי אח שלי
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים הייתי הולך על ה-VG712 בגלל האחריות המסודרת (ללא הבדלים בין חנויות ליבואן) וגם בגלל שהוא מסך מעולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.