פורסם 2005 ביולי 2820 שנים חיברתי עוד כמה מאווררים היום וזה התחיל לעשות בעיות כאשר במשך השבוע האחרון לא היתה שום בעיה עם ארטיפקטים בכלל והכל עבד יפה מאוד וטובזה ספק 300 שלHECלפי ההאתר של ספיר צריך שייהיה מינימום 20A על 12V+ אצלי זה 15 וגם לפי כמה אתרים של בדיקה של כמה כח צריכה המערכת זה רושם לי שאני צריך איזה 350 + יש לי פנטיום 4 1.6לוח אינטל -כ.רשת מובנה מופעלכרטיס קול liveמודם רגילradeon 98005 מאווררים זה כולל את אלה של הספק כח +זה של המעבד וגם הרגילים של המארז2 ארדיסקים 7200 RPM כונן דיסקטיםכונן dvdצורב4 סטיקים זיכרון RDR3 USB (מדפסת,מקלדת,עכבר)אז כנראה הספק הזה באמת לא מספיק לי וזה מה שגורם לבעיות....מה לקנות במקום?enermax טוב ?420W?
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים יש לי מערכת יותר חזקה משלך בהרבה ואוברקלוק גדול לכל החלקים ואני עם הספק הזה והוא מחזיק יפה מאדו ככה שזה לא קשור.
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים מחבר אז מה גורם לארטיפקטים ?ולמה זה שבוע עובד בלי זכר לזה ופתאום היום הופיע לי לאחר שחיברתי כמה מאווררים נוספים...הדריברים טובים והקודמים הוסרו כמו שצריךבלי אוברקלוק...שלא יהיו ספקות בעניין!הנה תמונה מהיום זה עו ד כאשר אפשר לראות משהו ...אבל אחרי זה כל המסך מתמלא בחרא הזה אי אפשר לראות כלום http://img225.imageshack.us/my.php?image=55671db.jpg
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.