עבור לתוכן

בעיה מעצבנת עם הטכנאים של HOT...

Featured Replies

פורסם

היי שלום

8)

אני לוקח של HOT , לפני שבוע בערך התחברתי לאינטרנט שלהם, ואחרי שחיברו אותי גיליתי שאני לא יכול להיות בשירות VOD של HOT, הנחתי שיש בעיה עם העוצמה של הזרם והזמנתי טכנאי, וכמו שחשבתי שהטכנאי שם לי מן כזה סטנט שאמור להגביר את הזרם, הבעיה היא שכל הבית שלי מלא בחוטים, פשוט פוצצו לי את החדר בחוטים >:( וזה ממש פוגע ביופי של החדר. :'(

השאלה שלי אם גם אצלכם הם עובדים כזה מלוכלך והאם יש אפשרות להגביר את הזרם של האותות שידור מבלי הסטנט המעצבן והגדול הזה :-\

זה ממש אבל ממש ניראה מגעיל. :s05:

:s07:

HELP!!!

פורסם

א. איפה אתה גר?

ב. היה לך לפני זה את השירות?

ג. גם לי היתה את הבעיה הזאת...

בא אליי איזה תכנאי עם איזה מכשיר שהוא בדק את עוצמת הזרם, התקשר למוקד ואמר להוסיף זרם...

והוא לא הוסיף לי עוד חוטים חוץ מדבר כזה שמתחבר בין הכבל למודם שמונע "רעידות"

פורסם

תתקשר אליהם ותגיד להם ככה:

או שאתם באים ומסדרים לי את זה נורמלי ,או שאני מתנתק ועובר ליס ובחיים לא יחזור אליכם.תראה איך הם יעשן הכל כדי שתשאר לקוח שלהם.

פורסם
  • מחבר

תתקשר אליהם ותגיד להם ככה:

או שאתם באים ומסדרים לי את זה נורמלי ,או שאני מתנתק ועובר ליס ובחיים לא יחזור אליכם.תראה איך הם יעשן הכל כדי שתשאר לקוח שלהם.

כן, אבל השאלה שלי אם יש משהו אחר לעשות או שחייבים את הסטנט הזה. :nixweiss:

פורסם

אתה יכול לשאול כאן אנשים: http://www.forumyes.com/

זה פורום רק על הוט ויס הם מכירים את כל השטויות של השיטות חיבור כאלה ואחרות....

פורסם

מה הוא גם מעצב פנים?

תגיד תודה.

שם לך את התיבה והלך,גם אני לא היתי מתחיל לעצב לך את החדר.

אולי אתה רוצה שהוא גם יעשה כביסה,ישטוף כלים,יכין אוכל?

או שאתה מתנתק.. :nixweiss:

פורסם

מה הוא גם מעצב פנים?

תגיד תודה.

כשיהיה לך את הבעיה הזאת תדבר. כי לדבר כולם יכולים.

פורסם

PHP אתה מעדיף ללכת לאכול במסעדה שהעובדים בה גם מנקים אותה, או שלא אכפת לך גם ללכת למסעדה שלא מנקים אותה?

פורסם

מה הוא גם מעצב פנים?

תגיד תודה.

???????

מה אתה נורמלי??

תכנאי בא לתקן משהו אז הוא יעשה את זה כמו שצריך בצורה הטובה ביותר!

גם לי שהיה לי אינטרנט בכבלים לא הגיע אליי מספיק מתח... אז הטכנאי ירד למטה לקופסא, הגביר את המתח וזהו....

וגם אצלי HOT עשו עבודה מגעילה... השאירו את הכבלים על הרצפה בסלון... אז עברתי ליס והם לא השתמשו בכבלים של HOT הם מתחו כבל חדש מחוץ לבניין משהו יפה יפה.... כמו שצריך.... לא הייתי נותן להם לצאת עד שהכל היה פרפקט....

פורסם

תגידו אתם נורמאלים?

אתם מצפים שטכנאי יסתיר לכם גם את החוטים?

גם אצלי הוא התקין קופסא שמגבירה תמתח והשאיר את כול הכבלים שהם פוגעים בפלזמה,אבל סידרתי הכול לבד,יש לו עוד איזה 1000 דברים לעשות היום כולל כול הזקנות האלו שנגמרו להם הבטריות וישר מתקשרות..

פורסם

בד"כ עם טכנאים של הכבלים/לווין אין בעיות והם עושים את הכל יפה ואסתטי....

אבל אם הם לא צריכים להעיר להם על זה... בכל מקרה אתה הלוקח המשלם... אתה מקבל שירות והם צריכים להעניק את השירות הכי טוב שיש כולל לסדר כמה כבלים מסכנים...

פורסם

:|

אם היתי טכנאי כבלים היתי מצידי זורק תכבלים על הרצפה..

מה אני גם מעצב לכם תבית?

פורסם
  • מחבר

מה אתה בסדר? אני משקיע על החדר שלי, הוא לא ניראה כמו החדר של shuy (חח .. מצטער, הייתי חייב. ;) )

יש אפשרות להגביר את הזרם מהקופסא למטה? אם כן, איך עושים את זה, אולי אני יעשה את זה בעצמי. פשוט לא היה נעים לי מהטכנאי, לטרטר אותו וכל זה בחום הזה. :-\

פורסם

:|

אם היתי טכנאי כבלים היתי מצידי זורק תכבלים על הרצפה..

מה אני גם מעצב לכם תבית?

אם היית טכנאי כבלים והיית עובד ככה לא היית נשאר הרבה זמן בעבודה...

מה אתה בסדר? אני משקיע על החדר שלי, הוא לא ניראה כמו החדר של shuy (חח .. מצטער, הייתי חייב. ;) )

יש אפשרות להגביר את הזרם מהקופסא למטה? אם כן, איך עושים את זה, אולי אני יעשה את זה בעצמי. פשוט לא היה נעים לי מהטכנאי, לטרטר אותו וכל זה בחום הזה. :-\

או קיי.. אל תנסה את זה אפילו... אתה יכול לקצר את כל מערכת הכבלים בבית (אפילו בבניין אם אתה גר בבניין)

דבר כזה יכול לעשות רק טכנאי וגם הוא צריך שהמוקד ייתן אישור לזה....

אחי, אני לא הייתי מוותר.... כמו שהציעו פה... תתקשר ותגיד שעשו אצלך עבודה מגעילה וזרקו את כל הכבלים בלי לסדר אותם ואתה דורש שימצאו פיתרון אחר או שאחרת תתנתק.... חוצפה מצידם להשאיר את זה ככה

פורסם

כן גם לי קרה משהו דומה...

כשעברתי דירה התקשרנו לכבלים שיבואו לסדר לנו נקודה (היו נקודות בבית אבל שינינו קצת את הבית וה"סלון" "עבר" מקום).

אז בקיצור בשביל להעביר חוט הוא היה צריך לעבור דרך החדר של אחותי ולקדוח בקיר וזה מה שהוא עשה.

הקיר נראה ז-ו-ו-ע-ה אחרי ה עבודה שהוא עשה וכל החדר היה מלא אבק והיה חלק מאד גדול בקיר שהתקלף.

אמא שלי התקשרה אליהם ועשתה להם בלאגן עצום והם באו וניקו את האבק קנו צבע כמו הצבע של הקיר סתמו את החור שהם עשו וצבעו את הקיר. :yelclap:

תתקשר ותצעק ובסוף הכל יסתדר :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים