עבור לתוכן

ניקוי המחשב

Featured Replies

פורסם

פאן זה רעיון לא רע... לא חשבתי על זה...

אצלי שהייתי צריך לנקות את המחשב לא מזמן... פתחתי אותו, הזזתי את הכ. מסך קצת מהסלוט שלו... ואז הלכתי לתכנאי מחשבים מול הבית שלי בטענה שהמחשב לא עובד... אז הוא ניקה אותו בתרסיס אוויר בלחץ (החזיר את הכרטיס למקום) וזהו בתוך המחשב לא נשאר פירור אבק... התרסיס הזה יוצא כל כך חזק שהוא מעיף את הכל.... (והיה לי הרבה אבק)

אה דרך אגב... בגלל שהבעיה שאיתה באתי אליו הייתה בסך הכל לדחוף קצת את הכרטיס.... זה לא עלה לי שקל...

פורסם
  • מחבר

פאן זה רעיון לא רע... לא חשבתי על זה...

אצלי שהייתי צריך לנקות את המחשב לא מזמן... פתחתי אותו, הזזתי את הכ. מסך קצת מהסלוט שלו... ואז הלכתי לתכנאי מחשבים מול הבית שלי בטענה שהמחשב לא עובד... אז הוא ניקה אותו בתרסיס אוויר בלחץ (החזיר את הכרטיס למקום) וזהו בתוך המחשב לא נשאר פירור אבק... התרסיס הזה יוצא כל כך חזק שהוא מעיף את הכל.... (והיה לי הרבה אבק)

אה דרך אגב... בגלל שהבעיה שאיתה באתי אליו הייתה בסך הכל לדחוף קצת את הכרטיס.... זה לא עלה לי שקל...

כן אבל זה לא יעזור כלכך כל תכנאי שאני מכיר יותר דפוק מהשני ועוד יחלי שיש לי משהוא מקולקל במחשב

פורסם

הוא עוד היה מכריח אותך לקנות כרטיס אחר.

פורסם

לא הלכתי לתכנאי הזה על עיוור אני יודע שעל דבר כזה הוא לא לוקח כסף... ואני יודע שהוא תמיד מנקה....

ובניגוד לטכנאים אחרים שאני מכיר הוא גם יודע מה הוא עושה.... (יש טכנאים שמנסים להרכיב משהו ואני פשוט רואה שהם לא יודעים מה הם עושים)

פורסם

אתה ממש מנקה את לוח האם והכרטיסים עם סמרטוט לח??

לא את החלקים החשופים ,התכוונתי לכוננים והמארז בפנים ומבחוץ.
פורסם

דווקא באופיס דיפו יש הרים של התרסיס הזה, ואין קונים.. :nixweiss:

יש אפילו כמה חברות שונות.. ::)

פורסם

דווקא באופיס דיפו יש הרים של התרסיס הזה, ואין קונים.. :nixweiss:

יש אפילו כמה חברות שונות.. ::)

נו בטח...כי בפעם האחרונה שראיתי מישהו מנסה למכור אוויר זה היה ברחוב סומסום וזה עלה שקל אחד בלבד.

לא אכפת לי לקנות אויר בשקל מעוגיפלצת אבל לשלם על זה 50 שקל זה קצת יותר מידי.

פורסם

או נו באמת... זה כמו שאתה קונה אוויר כשאתה הולך לצלול.... לכל אוויר המטרה שלו.... התרסיס אוויר הזה זה דבר מוצלח מאוד... לא ידעתי שהוא עולה 50 שקל..

פעם הבאה שאני אהיה באופיס דיפוט אני אקנה... :smile1:

פורסם

נו בטח...כי בפעם האחרונה שראיתי מישהו מנסה למכור אוויר זה היה ברחוב סומסום וזה עלה שקל אחד בלבד.

לא אכפת לי לקנות אויר בשקל מעוגיפלצת אבל לשלם על זה 50 שקל זה קצת יותר מידי.

:lol: :lol: :lol:

פורסם

תביא שקית ניילון ותכניס את האוויר לשם תקשור ושים בכיס.איך הם יוכיחו? :screwy:

פורסם

תביא שקית ניילון ותכניס את האוויר לשם תקשור ושים בכיס.איך הם יוכיחו? :screwy:

אני מקווה שזה היה בצחוק... כי בכל זאת כל הקטע הוא שהאוויר יוצא בלחץ שמעיף את האבק...

פורסם

אני מקווה שזה היה בצחוק... כי בכל זאת כל הקטע הוא שהאוויר יוצא בלחץ שמעיף את האבק...

:kopfpatsch:

אלוהים ישמור! מה תקוע לאנשים בפורום הזה בתחת??

כבר אי אפשר לספר בדיחה טובה??

בקיצור, תשתחררו ותתחילו לחייך...

פורסם

בקוסמוס יש קליה אל אקונומיקה

מסירה כתמים - ולא פוגעת בבגד! :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים