עבור לתוכן

תמונות מvista

Featured Replies

פורסם

מיקרוסופט שיחררה כמה תמונות מתוך גירסת הבטא של vista

http://www.microsoft.com/presspass/presskits/windowsvista/default.mspx

אחת התמונת היותר מיוחדות זה שfolders החדשים כלומר תוכל לראות מה יש בתוך הfolder מבחינת תמונת וידיאו word וpowerpoint מדהים

image0021om.jpg

פורסם

ובכלל אלמנטים מה AERO, המשמשק החדש של ה WINDOWS שכולל בין היתר הרבה יותר אפקטים של TRANSPERCY ממה שראינו... אני מקווה לבדוק את זה בקרוב.

פורסם

מהתמונות שראיתי זה נראה כאילו רק החליפו סקין לווינדוס.

ההתחל נהיה שחור :nixweiss:

פורסם

vista נראה טוב אבל מה ההבדל בינו לבין אקס פי ????

פורסם

הויסטה תעבוד על 64 ביט נכון?

פורסם

זה שאלה טובה...

אכן כעת זה נראה כמו XP עם SKIN חדש, אבל אתם מוזמנים לקרוא באתר המעולה הזה, את הכתבה הנ"ל וכתבות נוספות שיש לו בנושא...

http://www.winsupersite.com/reviews/winvista_beta1_01.asp

בגדול במערכת ההפעלה החדשה, הם כותבים מאפס מההתחלה את מערכת ההפעלה, בצורה שתנצל יותר את המחשבים של היום, בין אם זה שימוש ב 3D ACELERATION כבר בשולחן העבודה, ובין אם זה כל מני טריקים כאלו כמו שרואים בתמונה הזו... בנוסף תהיה תמיכה מלאה וטובה ב 64 ביט, וטכנולוגיות נוספות כמו ממשקים חדשים, אפשרויות שינוי מגונות יותר, מערכת קבצים הרבה יותר טובה, ומה לא...

לבסוף, לאחר כל זה, מי צריך את זה... שאלה טובה, כנראה שה WINDOWS XP מספיק טוב, אבל MICROSOFT חייבת לייצר משהו חדש בשביל להכניס כסף..

פורסם

לי זה מזכיר את KDE :\

פורסם

הויסטה תעבוד על 64 ביט נכון?

יהיו שתי גירסאות,האחת 32 ביט ואחת 64 ביט.

פורסם

אין בזה כמעט חידושים אלא רק במתחת "למכסה המנוע" וכדי לדעת אם זה יותר טוב מפעם צריך לראות איך זה עובד.

לדעתי בזמן שמיקרוסופט לקח(יותר נכון לוקח) להם להכין את VISTA/LONGHORN הם יכלו לעשות דברים יותר גדולים וממש יותר חדשניים.

לדעתי כל מי שעובד עם מעבד 32 ביט לא ממש צריך את VISTA אין כמעט חידושים חוץ ממראה חדש+זלילת משאבים.

פורסם

^^^^^

דבר ראשון זה לא שכול מיקרוסופוט מפתחת את המערכת ובנתיים הם לא עובדים על דברים חדשים זה קבוצה מצומצמת של אנשים

דבר שני אתה לא יכול לדעת האם המערכת הזאת יותר טובה או פחות טובה מה אקס פי מהסתכלות על תמונות

אתה צריך להשתמש בו ולראות אני מניח שהממשק וכל ההתארגנות של הקבצים תהיה יותר מהירה נוחה ומוסדרת כמו שאייסברייק אמר

פורסם

יש לי שאלה, כשהXP יצא היה לי K6 מזדקן שעדיין מריץ win98se. עכשיו יש לי AXP1800 , 512 MB השאלה אם יהיה שווה לעבור או שהוא יזלול יותר מדי משאבי מערכת?

פורסם
  • מחבר

רוב הסיכוים שכדי לך לעבור אבל יש בערך עוד שנה וחצי עד שזה יצאה אז יש זמן

פורסם

ניראת טוב .. אני מאמין שעד ה RTM

זה יכנס כמו XP בהתחלה ממש קצת אנשים יעבדו עם זה

ותוך חצי שנה שנה אחרי ה RTM כולם ישתמשו בזה ..

פורסם

השאלה איך אתה מגדיר כולם...

למשל לי בבית יש מחשבים שעדיין רצים על WINDOWS 2000 (כי הוא פשוט עובד). ו52% מהלקוחות העסקיים של MICROSOFT (שמהם הם עושים את עיקר הכסף?) עדיין משתמשים ב WINDOWS 2000 ולא שדרגו ל WINDOWS XP מאותה סיבה..

פורסם

הבעיה עם הויסטה היא שאת רוב הדברים החדשים שהם היו אמורים לשחרר עם המערכת הם בסוף לא ישחררו כי זה לוקח יותר מידי זמן.......

מה שבעצם אנחנו מקבלים זה משהו מאד דומה ל XP, אני לא רואה שום סיבה לשדרג לפחות בהתחלה כל עוד יש לך XP....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים