עבור לתוכן

צפוי להיות מהיר ב-30% מ-Dothan, לכל מחזור שעון

Featured Replies

פורסם

Intel Merom

Compared with previous Banias marchitecture CPUs its expected that Merom will end up twenty to thirty per cent faster per clock.
פורסם

הוא יהיה בסוקט 479?

פורסם

"מרום " לי זה נשמע כעוד פיתוח של אינטל ישראל , לא כך ?

פורסם

אכן כן...

פורסם

תאמת פגשתי את מי שהיה אחראי על פרוייקט המרום באינטל לפני שבועיים, בנסיבות אישיות.

לפי איך שהוא דיבר עליו, זה הולך להיות משהו משהו המעבד הזה...

והוא זרק משהו על זה שכדאי גם לחכות ל-Q-C - ארבע ליבות :smile1: מפחיד

אבל תנו ליונה לעופף קודם אנשים, אחר כך נחכה ונראה את כל השאר.

(אגב, מה אתם אומרים על היונה כפול הליבה למחשבים שולחניים? ההסכם של אפל עם אינטל מגלה שאפל יקבלו כזה למאק החדש, ואני מאמין שגם ל-PC נראה כאלו... אז מה אתם אומרים על יונה כפול ליבה עם 64bit במחשב הבייתי שלכם?)

פורסם

אני אומר- אוברקלוקר פונטנציאלי :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

הגיע הזמן לקצת דם חדש בשוק הניידים, אם הוא יהיה לסוקט 479 זה בכלל יהיה חלום. :smile1:

פורסם

תאמת פגשתי את מי שהיה אחראי על פרוייקט המרום באינטל לפני שבועיים, בנסיבות אישיות.

לפי איך שהוא דיבר עליו, זה הולך להיות משהו משהו המעבד הזה...

והוא זרק משהו על זה שכדאי גם לחכות ל-Q-C - ארבע ליבות :smile1: מפחיד

אבל תנו ליונה לעופף קודם אנשים, אחר כך נחכה ונראה את כל השאר.

(אגב, מה אתם אומרים על היונה כפול הליבה למחשבים שולחניים? ההסכם של אפל עם אינטל מגלה שאפל יקבלו כזה למאק החדש, ואני מאמין שגם ל-PC נראה כאלו... אז מה אתם אומרים על יונה כפול ליבה עם 64bit במחשב הבייתי שלכם?)

אני אומר שיונה לא נראה על PC כי על זה מבוסס ההסכם על אפל.

אני אומר שכפול ליבה כלשהוא על הדסקטופ זה מאוד YUMMY.

פורסם

אני אומר שיונה לא נראה על PC כי על זה מבוסס ההסכם על אפל.

ואני לא מסכים. השוק של אפל הוא 2.5 אחוז. של הפיסי - יותר :)

וחוץ מזה דיברתי עם אחד מהשלושה אנשים באינטל שישבו במשא ומתן עם אפל....

:cool2:

פורסם

אני רק מקווה שנראה אותם בהירות שעון גבוה יותר מ1.6 גה"ז ... זה שיש עוד 30 אחוז לביצועים זה יפה מאוד אבל יש כבר דותנים ב2.26 גה"ז (40% יותר מהירות שעון)

אני גם מפחד הם אולי שה30% האלו הם כמו ה15% שאמרו שהפרסקוט יכול להביא (יותר קרוב למינוס 5%) והם רק תרגיל שיווקי כדי להסביר את העובדה שהמעבד פועל במהירות שעון נמוכה ב30% (ע"מ שצריכת החשמל שלו לא תעלה בעקבות הוספת הליבה השניה), כשבפועל אנחנו עלולים לקבל מעבד יותר מהיר ב30% רק במקרים נדירים במיוחד.

אבל בוא לא נמהר לקטול את היונה , חטיבת הפיתוח של אינטל ישראל יודעת לעשות עבודה נפלאה , נקווה שזה יהיה עוד אחד ממעבדי הפלא שלהם.

פורסם

ואני לא מסכים. השוק של אפל הוא 2.5 אחוז. של הפיסי - יותר :)

וחוץ מזה דיברתי עם אחד מהשלושה אנשים באינטל שישבו במשא ומתן עם אפל....

:cool2:

YOU HAVE PEOPLE IN HIGH PLACES

מקווה שאתה צודק. :)

פורסם

אני לא מתלהב מכלום לפני שאני רואה באנצמרקים.

אני רק יכול לשמוח (או לקוות) שהאנשים הבינו שהצרכן לא כזה טיפש וצריך להתאמץ בשביל להצליח ולהביא מוצרים טובים.

שהתחרות תיהיה יותר חזקה וכל החברות הגדולות יבינו שהשוק שלהן לא מובטח, צריך להתאמץ בשביל שקהל ירוץ לחנויות.

אני בעד תחרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים