פורסם 2005 ביולי 2720 שנים אחרי המפגש היום נגד מאלמו, שללא מעודכנים הסתיים בהפסד 3-2 עם 2 שערי חוץ חשובים שעשויים לעזור במשחק ביום רביעי שבוע הבא.המשחק יערך ב-3.8, יום רביעי, באיצטדיון בלומפילד בעוד כשבוע בדיוק.אז מה אתם אומרים:מכבי עושה צעד נוסף לקראת ליגת האלופות או לא? ובאיזה צורה?
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים האמת המשחק נראה כמו ליגה גימל קטן שיחק כמו הומו אבל בעזרת השם מכבי יזיינו אותם 50-0 יאללה מכבי !$!@$!@$@!# :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים 1-0 קטןן ומכבי עוברתלדעתי היא תצליח לעשות את זה..דרך אגב מישהו בא למשחק??(אני כן)
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים מחבר אני כנראה גם ילך... אנחנו הולכים לזיין אותם!רק שיפתח עם אולארה כבלם וחרזי כמגן ימני ויהיה בסדר...בקשר לקטן, היה לו יום חרא... אולי הוא עודג לא בכושר... גם טל לא היה משהו...
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים יעשו 1:0 בשיניים...הלוואי שמכבי ינצחו כמו שאתה מנצח אותי בPES4 והשוער של מאלמו יההי כמו השוער שלי ;D
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים לדעתי חיפה תוביל באיזה הפרש של 2 ככה ואז מאלמו תצליח להשוות וחיפה תשלוט בכל שאר המשחק אבל לא תצליח להבקיע גול..או שאולי קרוב לדקת ה-90 תצליח להבקיע..מקווה שתנצח..
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים הלוואי שמכבי ינצחו כמו שאתה מנצח אותי בPES4 והשוער של מאלמו יההי כמו השוער שלי ;DLOLOLOOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLROFLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLהרגת אותי עכשיו!
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים מחבר דרך אגב... אם מכבי חיפה עוברת את מאלמו היא תפגוש את דינמו קייב סגנית האלופה האוקריינית או תון שהיא האלופה השוייצרית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.