פורסם 2005 ביולי 2720 שנים לפעמים המחשב שלי פשוט מתחיל לצפצף איך אני יסביר את זה...כמו שנסתמת האוזן ויש כזה צפצוף מעצבן. ועוד לא מצאתי דפוס מסוים זה הוא פשוט מצפצף אני חושב שזה בא מה HD המפרט : P4 2.6 northwood Asus p4p800 deluxe wd 80 gb sata תודה...
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים תן לי להבהיר לך כמה דברים... דבר ראשון הצפצופים האלה לא באים מההארדיסק אלא מהספיקר הפנימי והוא בגודל של 2 ס"מ אולי, הוא תקוע איפשהו במארז או מולחם ללוח אם ויכול להיות שלא שמת לב אליועשית משהו שהצפצופים האלה קרו פיתאום? זה קורה פיתאום באמצע משחק? זה קורה ישר שאתה מדליק את המחשב?כמה הצעות לבדיקה:1, תבדוק שהמאוורר של המעבד פועל2, תבדוק שהמעבד מחובר ללוח כמו שצריך3, תבדוק שהכרטיס מסך מחובר היטב ושהוא לא רופף ומחובר כמו שצריך או שתחבר אותו מחדש ליתר ביטחון4, תבדוק שהמאוורר של הכרטיס מסך מחובר5, תבדוק שהחיבור חשמל מחובר לכרטיס מסך (אם יש)6, תבדוק תבדוק שהמאוורר שעל הלוח אם פועל/מחובר (אם קיים)7, תבדוק שהזכרונות מחוברים כמו שצריך, או שפשוט תוציא ותכניס אותם מחדש8, תבדוק את הטמפ' של המעבד...כשתעשה את כל זה תחזור לפה עם הודעה
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים מחבר זה יכול לקרות שאני משחק או שאני שומע בווינאמפ או גולש באינטרנט זה אקראי לחלוטין מאוורר של מעבד פועל מעבד מחובר ללוח אם היטבכרטיס מסך מחובר כמו שצריך והוצאתי וחיברתי אותומולקס מחובר היטב לכרטיס מסךאין מאוורר לצ'יפסט יש מפזר חום - מחובר היטבזכרונות מחוברים וחוברו בשנית טמפרטורה במנוחה 34 במאמץ של קידוד ווידאו 56 (הדבר שהכי מאמץ לי תמעבד ) במאמץ רגיל 48
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים אולי יש איזה תוכנה שמנטרת משהו שאומרת לספיקר לצפצץ גם לי זה היה פעם בגלל ה usdm שהפעיל לי תציפצופים בגלל ש הrpm של המאוור של המעבד פעל יותר מדי מהר בדוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.