פורסם 2005 ביולי 2720 שנים זאת מן תוכנה פשוטה כזאת שמחשבת משקלים בבייטים קילובייטים מגה בייטים וג'יגה בייטיםלדוגמה כמה זה 1500 קילובייטים במגה בייטים ? אתה נגיד מסמן לתוכנה אפשרות אחת מכמה אפשרויות"מקילובייטים למגה בייטים" ואתה רושם ואתה רושם את המספרים בקטגוריה של KB אתה רושם את הקילובייטים ובקטגוריה של MB אתה רושם מגה בייטים מספר ולוחץ על כפתור "חשב" וזה מחשב וכותב לך בתיבת טקסט.ואפשר גם לבחור באפשרות אחרת: "ממגה בייטים לקילובייטים" ואתה רושם את המספרים בקטגוריות ולוחץעל חשב ורואה את המספר שיצא.רעיון טוב לא??
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים רעיון מדהים , צריך לגבש עשרות מתכנתים ולמצוא מישהו שיסכים לממן את הפרוייקט .
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים רעיון מדהים , צריך לגבש עשרות מתכנתים ולמצוא מישהו שיסכים לממן את הפרוייקט . אני יכול לממן את זה.. יש לי 2 וחצי שקלים פנויים
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים מחבר כל קודם אתם תותחים... דבר שני שאלוהים יברך אותם על זה שעניתם לי.. ודבר שלישי מה צריך לממן את זה? סך הכל תוכנה קטנה... אבל באמת צריך כמה שיותר מתכנתים.... אבל אם צריך יש לי כמה אגורות...
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים קח סתם אחד שמצאתי תוך חיפוש זריז בגוגל... אני מבטיח לך שיש עוד רבים אחרים. ו... בהחלט אין צורך ב 10 שורות קוד. אחת מספיקה. ואם את רוצה לכתוב ממש יפה ומסודר, מאקסימום שלוש. קח את הזמן ושני השקלים שתכננת להשקיע בפרוייקט ולך קנה לך קרטיב
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים אוי the killer הרגת אותי מצחוק lol...צר לי לבאס אותך... אבל דוגרי שורה אחת...
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים יש לי רעיון יותר טוב, תשתמש ב GOOGLE CALCULATOR, הוא יכול להמיר מכל מידה בעולם לכל מידה אחרת.... למשללך ל www.google.com ותכתוב לו בחיפוש:15 kilobyte in megabyteותראה את התשובה.. (הוא יכול להמיר הכל מהכל, גדלים פיסיקלים וכו')..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.