פורסם 2005 ביולי 2720 שנים הי יש לי 2 מארזים ישנים כאלה של P1 ..... זוכרים יש לי גם לוח ומעבד של P2 400 MHאז חשבתי לבנות מזה איזה HTPC נחמד שיתבסס על המארז של ה P1 נראה לכם???? יש הצעות יותר טובות ???? כי אני חשבתי לבנות אבל יש לי מחסור בזמן (צבא וכאלה .. )אז קיצר אם יש לכם הצעות שיכולות ליעל את לוח הזמנים (מבחינת בניה כן... )אז תגיבו
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים מחבר עם המדיה פלייר הקליסי של WINDOWS הוא מריץ בסדר גמורהבעיה היא אם דרך תוכנה אחרת כמו GB PVR זה יעבוד חלק אבל מקסימום אני יקנה איזה P3 יד שני בכמה מאות שקלים השאלה המרכזית היא אם לוח של מחשב כמו P2/3 +ספק + כל מה שצריך ....יכנס יפה בכזה מארז או שבאמת כדאי להסיג איזה מארז יותר גדול ואם כן או לא אז מה בכל אופן ההצעות שלכם ???
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים אם אתה בונה HTCP שיהיה מארז שוכב ולא עומד (אלא אם כן יש לך רכיבים עומדים אחרים) צור עיצוב שיזרום ברוח המיקום של המחשב.. ד"א אולי OC קטן, יועיל במקרה הזה
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים מחבר כן בטח למי שלא הבין אני רוצה להפוך אותו למארז שוכב בקשר של OC אולי נראה איך זה יגיב במצב רגיל ... נחשוב הלאה אני מזכיא אני חייל אין לי הרבה כסף..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.